Scandic lanserar ny hår- och hudvårdsserie tillsammans med FACE Stockholm

25. Mar 2013
by BusinessClass

Scandic utökar samarbetet med FACE Stockholm och lanserar en egen hår- och hudvårdsserie som kommer finnas på Scandics samtliga 156 hotell. Totalt 30.000 hotellrum kommer få schampo, duschtvål och handtvål och Superior Extra-rummen kommer dessutom få balsam och hudlotion.

Bakom satsningen ligger en undersökning som Scandic gjort tillsammans med YouGov om vad kvinnor och män anser vara viktigt under en hotellupplevelse. Framförallt många kvinnor börjar med att spana in badrummet när de kommer in på sitt på hotellrum och anser att kvalitativa badrumsprodukter förhöjer upplevelsen då det innebär att de kan göra sin egen necessär lättare inför resan.

Resultatet visade även följande kundbeteenden:

-Kvinnorna tittar på badrummet det första de gör när de kommer till ett hotellrum. Männen tittar på sängen i första hand, men även utsikten i större utsträckning än kvinnorna. -Kvinnor saknar hår- och hudvårdsprodukter i badrummet i större utsträckning än män. De använder vanligtvis inte den tvål, schampo och kroppslotion som eventuellt finns, utan tar med sig eget. -70% av kvinnorna som bor på hotell tycker att det skulle underlätta packningen om de visste att det fanns produkter av bra kvalitet på badrummet. (Källa: Scandic pressrelease)

More from BusinessClass.com