20 % rabatt på resor med TAP Air Portugal

10. Jun 2020
by Dag Christian Holm

Portugal har öppnat för turister, och det portugisiska flygbolaget TAP Air Portugal firar detta genom en kampanj som ger 20 procent rabatt på reser i både Business Class och Economy Class fram till 15 December. Erbjudandet gäller för resor till alla destinationer i Portugal, inklusive Madeira och Azorerna.

Kom ihåg att ange rabattkoden READY20 när du beställer från flygbolagets hemsida.

I likhet med de flesta andra flygbolag har TAP Air Portugal infört en rad skyddsåtgärder för att minska risken för smitta ombord och tillpassat reseupplevelsen till dagens situation. Mer information om resan finner du på flygbolagets

informationssida

som har fått namnet TAP Clean & Safe.

Här beställer du från TAP Air Portugals kampanjsida.

Portugal: Här kan man resa fritt med flyg, men landsgränsen till Spanien är stängd till 15 juni. Hotell öppnade dörrarna den 1 juni och restauranger redan några veckor tidigare. Undantagen är i Madeira och Azorerna, som fortsätter med 14-dagars karantän för inresor. Gränsövergångarna mellan Spanien och Portugal för bilar, tåg och båtar är stängda till den 15 juni. Vi rekommenderar att du kontrollerar kontinuerligt eftersom resebegränsningar förändras snabbt, och även följer utrikesdepartementet reserekommendationer.

More from BusinessClass.com