Eklektisk meny, japanskt kaffe och unika cocktails: det nya Nobu Café öppnar på Nobu Hotel Shoreditch

4. Apr 2018
by BusinessClass

Nodu Hotel Shoreditch har öppnat ett nytt kafé, Nodu Café, i lobby loungen.

Det nya kaféet med 100 platser, beläget i lobbyn på hotellet i östra London, erbjuder en eklektisk meny, en exklusiv matchabar, Londons enda ställe där du kan få det japanska bryggkaffet kinto och afternoon tea à la Nobu. Från sju på morgonen serveras asiatiskt inspirerade bakverk och sötsaker tillsammans med rätter från en Nobu Bites meny. Menyn har ett antal varma och kalla rätter samt klassiska lunchrätter med en Nobu-tvist.

Några av höjdpunkterna i menyn är wagyu slider, tofubullar, noribullar med klippräkor och Korobuta Pork Belly Tonkatsu Sando. För de som älskar kaffe går det att få hantverksmässigt bryggt kintokaffe. Denna innovativa metod att brygga kaffe genom att att långsamt hälla det heta vattnet över kaffet placerat i ett filter av rostfrittstål gör så att mer av de naturliga oljorna i kaffet kommer till del och få en kopp perfekt kaffe. Kaféet har också ett omfattande utbud av hantverksmässigt framställda teer från IKAATI. Utöver detta så erbjuds även ett urval av olika lattes, färskpressad juice och iste.

Nobu Cafés lyxiga afternoon tea serveras dagligen mellan kl. 12 och 17. Med te eller kaffe, ett glas Veuve Clicquot eller en kopp Kintokaffe eller Imperial Gyokuro-te, kommer afternoon tea på Nobu Café erbjuda en unik upplevelse på den brittiska traditionen, enligt ett pressmeddelande. Rätter som finns för afternoon tea är bland andra kyckling karage, Anticucho Den Miso och inlagd gurka på surdegsbröd, grillad tofu, sallad med shisopesto på shokupan (japanskt mjölkbröd) och sockerkaka på yuzu och kumquat.

På kvällen har Nobu Café en alkoholmeny med vin och öl, men även en serie spännande japanskinspirerade cocktails baserade på te. Detta avspända med ändå sofistikerade kafé är dekorerat med virke av olika slag, sten i mörka nyanser och tunga vävda textilier i naturkulörer. Detta bör ge en oas av lugn i det annars så hektiska East End.

Använd vårat sökverktyg för att hitta d

e bästa erbjudandena och pris för

en vistelse på Nobu Hotel Shoreditch

 

här.

 

More from BusinessClass.com