Sov bättre i Club World hos British Airways

23. Mar 2018
by BusinessClass

Passagerarna som flyger i British Airways Club World (Business Class) mellan London Heathrow och Australien kan se fram emot en bättre sömnupplevelse tack vare nya exklusiva sängkläder från The White Company.

De nya lyxiga sängkläderna introduceras till hösten på linjen mellan London och Sydney. Även nya necessärer kommer också att introduceras vid samma tidpunkt för att göra upplevelsen ombord till den bästa möjliga för resande i Club World. En elegant kudde kommer ges till passagerarna som fungerar som ett extra stöd för ländryggen är också en del av den nya komforten ombord British Airways.

  Denna uppgradering är en del av den större investering i Club World-kabinerna. Passagerarna kommer även få en middagsupplevelse mer lik som på en restaurang. Vi känner inte till detaljerna ännu, men det lär ska bli en serveringsvagn där det går att få se för- och efterrätterna innan servering och på så vis lättare kunna göra sitt val. Dessa kommer även serveras på ett nytt porslin. Tillbaka till de nya sängkläderna från The White Company; en ny extra mjuk kudde och ett matchande örngott med ena sidan i ljusgrått och med baksidan i en något "stelare" vit bomull. Passagerare kommer också att kunna njuta av komforten av en vävd filt med satängdetaljer och ett lyxigt täcke, den beskrivs som elegant i sin måttlighet i ett pressmeddelande. Dessutom kommer det finnas en ny mjuk madrass.

The White Company har även utformat de nya necessärerna som innehåller produkter från deras serie ”Restore & Relax Spa Collection”.  

More from BusinessClass.com