Nye fordeler i SAS EuroBonus Diamond

9. Apr 2015
by BusinessClass

Den 1 april innførte SAS to nye fordeler til medlemmer på Diamondnivå i SAS EuroBonus, og nei, noen aprilsnarr var det ikke. Diamantmedlemmer får nå gratis drikke ombord på SAS flygninger, selv på økonomiklasse SAS Go. Dessuten får man tilgang til lounge ved ankomst, uavhengig av kabinklasse og avgangsflyplass.

Gratis drikke ombord

 gjelder såvel mineralvann og juice som alkoholholdige drikker. I SAS Go innen Europa inngår normalt kun kaffe og te. Fordelen gjelder også for en reisekamerat eller for opp til fire familiemedlemmer. På innenriksflygninger er dog alkoholholdige drikker unntatt ordningen. Dette er gjort av lovreguleringshensyn. For å kunne nyte av fordelene viser man frem sitt Diamantkort ved servering. Senere vil det også være mulig for kabinpersonalet å selv se på passasjerlisten hvem som har Diamantkort. En annen nyhet er at Diamantmedlemmer har adgang til SAS lounger i Stockholm, København og Oslo ved ankomst fra en SAS, SAS partner, Star Alliance eller codeshare-flygning og det gjelder også ved

ankomst fra en Europaflygning

 og er uavhengig av kabinklasse. Fordelen gjelder også for en reisekamerat eller familiemedlem. Fordelen gjelder ikke ved ankomst ankomst fra en innenriksflygning.

More from BusinessClass.com