Marriott lanserer nytt varemerke - Moxy Hotel

11. Dec 2013
by Camilla Heim

Akkurat nå forberedes åpningen av Marriott nyeste hotellkjede som har fått navnet Moxy Hotel. En internasjonal hotellkjede med en heftig kombinasjon av Marriott verdenskjente service og et gjennomtenkt design som skal holde deg i gang.

Det første hotellet kommer til å åpne i begynnelsen av 2014 på Malpensa flyplassen utenfor Milano.  Tototal er det planlagt å åpne 150 hoteller i løpet av de neste ti årene. En rekke flyplasshoteller er også planlagt inkludert i München Airport (2014), Berlin Brandenburg (2015) og London Heathrow (2015). I Skandinavia er det også bekreftet av et hotell i Oslo vil åpne i 2015.

I Moxy Hotels hotellprofil finnes det flere ting som konsekvent vil være på alle hoteller.

Hotel Facilities:

Pålitelig høyhastighets internett Flere offentlige områder Innsjekk utenfor hotellet (sannsynligvis via internett, mobil eller lignende)

Fellesområder:

Stor åpen lobby To store rom for større grupper Gulv-til-tak-malerier med design som vil stimulere tanker 56-tommers TV-skjermer for presentasjoner Internet PC (gratis å bruke) Døgnåpne butikk med drikke og snacks Godt utnyttet plass med en design som vil gi en organisk og harmonisk følelse

Rommene:

42-tommers flatskjerm-TV Baderomsprodukter med god kvalitet fra anerkjente merkevarer Forførende vakkert sengetøy som skal skape ro USB-port ved hver stikkontakt Organisk og komfortabel design http://www.youtube.com/watch?v=XmW0YW5mYcQ

More from BusinessClass.com