De første bildene - KLMs nye businessclass på Boeing 787 Dreamliner

10. Aug 2015
by Dag Christian Holm

I oktober 2015 setter KLM sitt første Boeing 787-9 Dreamliner i trafikk og det er Abu Dhabi og Bahrain som blir premieredestinasjoner. Nå har KLM også avslørt sine nye seter ombord og som forventet er det Air France nye businessclassprodukt som også kommer til å benyttes hos KLM, dog med noen mindre designulikheter.

KLM World Business Class – Boeing 787 DreamlinerFoto: KLM Det nye setet i World Business Class kommer i en 1-2-1-konfigurasjon med fire seter i hver rad som betyr at samtlige passasjerer har direkteadgang til midtgangen. Dette til forskjell fra KLMs samtlige eksisterende produkter i business class hvor det i nesa på Boeing 747 faktisk finnes noen enkeltseter for dem som reiser alene, men ellers har man alltid en nabo. Hvert sete får en 16 tommers skjerm, flere ulike lamper samt et skap for oppbevaring av personlige eiendeler. Selv fjernkontrollen til underholdningssystemet er ny og har også en liten skjerm med såkalt  dual mode hvilket gjør at man eksempelvis kan spille spill eller chatte på fjernkontrollen mens man ser på en film på hovedskjermen. Det nye setet følger for øvrig KLMs fargepalett med innredning i aubergine, mørkt brunt, midnattsblått, kobolt og mørkegrått. Setet er som sagt det samme som Air France benytter i sine nyrenoverte fly som ble satt i trafikk for et drøyt år siden.

KLM World Business Class – Boeing 787 DreamlinerFoto: KLM KLMs nye Boeing 787-9 kommer også til å tilby trådløst internet ombord samt et nytt underholdningssystem. Andre nyheter inkluderer større vinduer, høyere kabintrykk samt en ny avansert kabinbelysning som drives gjennom et nytt LED-system. I business class kommer også nye puter og pledd til å tilbys.

More from BusinessClass.com