De første bildene av EuroBonus Diamond velkomstpakke

27. Apr 2014
by Jacob

Den 1.april var det premiere på det nye medlemsnivået i SAS´ bonusprogram - Diamond. Dette er tilgjengelig for dem som har opptjent 100.000 basispoeng eller gjennomført 100 flyvninger med SAS i løpet av sin kvalifiseringsperiode. I en polstret konvolutt i en matchende svart farge, akkurat som på selve kortet, ankom den nye velkomstpakken min postkasse.

EuroBonus Diamond velkomstpakke I konvolutten ligger selve velkomstpakken, en firkantet litt tykkere bokslignende sak med tittelen "Welcome to a whole new EuroBonus Level".

EuroBonus Diamond velkomstpakke Det finnes fire sider å åpne og meningen er at man skal gjøre dette i rekkefølge, hvilket skjer ganske så naturlig. Etter at man har åpnet den første side kommer teksten "Thanks for always choosing us" og på motsatt side "We´re lifting you to a new level where we can take even better care of you" Løfter man på ytterligere en side fremkommer teksten "Here is your new Diamond Card" med det nye EuroBonus Diamond-kortet i midten.

EuroBonus Diamond velkomstpakke Selve kortet er i sort og ulike grånyanser med navn, EuroBonusnummer og utløpsdato i sølvtekst. Kortet er ellers betydelig tynnere og lettere enn tidligere EuroBonuskort. Dette er påtagelig. Løfter man ytterligere en side fremkommer teksten "And here are your new baggage tags. (Take two extra bags on SAS flights). Taggene har likt design som bonuskortet og følger dessverre stilen med festeremmer i plast - ikke i tøy, lær eller annet materiale som tåler en støyt bedre enn plastremmene.

EuroBonus Diamond velkomstpakke Etter man har løftet opp siste siden fremkommer teksten "Welcome onboard". På samme side finnes dessuten et nytt Smart Pass samt en velkomstbrosjyre. Smart Passet er identisk som det som benyttes for gullmedlemmer med unntak av at det står skrevet Diamond og at fargene er holdt i svart og sølv.

EuroBonus Diamond velkomstpakke Velkomstbrosjyren inneholder en velkomsthilsen fra Eivind Roald, Executive Vice President hos SAS. En oppsummering av alle fordelene er også på plass. Disse fordelene har vi tidligere omtalt. Men en interessant tekst står å lese på sistesiden med de unike Diamond-fordelene. Denne virker dog ikke å være aktivert på medlemssiden. Muligens venter SAS på at flest mulig får velkomstpakken før de avslører hva som ligger bak den valgfrie fordelen...

EuroBonus Diamond velkomstpakke

More from BusinessClass.com