10 fantastiske hoteller på Maldiverne

17. Jan 2017
by BusinessClass

Lidt som at komme til paradis, siger mange om landet, som egentlig kun består af øer. 

De smukkeste øer og atoller, omkranset af turkisblåt vand, med kridhvide strande og palmer som giver behagelig skygge når det er som varmest. For at billedet skal blive perfekt, lad os lige addere en privat villa i luksusklassen eller måske en lille suite med terrasse ned til vandet og et jacuzzi. Eller vil du hellere hvile i hængkøjen mellem palmerne? Nu skal vi vist nok holde op med at drømme - eller skal vi? Drømme kan jo blive til virkelighed! Her får du 10 fantastiske hoteller på Maldiverne.

Four Seasons Maldives at Landaa Giraavaru

Four Season at Landaa Giraavaru er et luksusresort med alle de ingredienser man kan ønske sig.

Villa på Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru

Foto: Four Seasons

Resorthotellet ligger langt væk fra det hele på Baa-atollen (som er et naturreservat) og de 103 villaer og bungalows ligger desuden spredt ud over et stort område. Stilen kan bedt beskrives som "moderne maldivisk design" og alle villaer og bungalows har egen privat strand, pool og have. Det perfekte hotel for en romantisk ferie.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

One&Only Reethi Rah

Et fantastisk resorthotel, hvor der kun og alene er muligt at bo i sin egen villa. One&Only Reethi Rah er sandsynligvis et af klodens mest lækre hoteller, og de villaer du kan bo i ligger forholdsvis langt fra hinanden på små øer og private områder ved laguner og strande.

En pool på One&Only Reethi Rah

Foto : One&Only Reethi Rah

Der er hele 130 store villaer på One&Only Reethi Rah. Når du bor her, kan du f.eks vælge at nyde din ferie på hotellets store strand, du kan gå langs vandet under palmerne eller snorkle i lagunens lune vand. Der er spa på hotellet, og man kan leje snorkeludstyr eller dykkergrej hvis man vil opdage hvad der sker under lagunens overflade.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

Naladhu Maldives

Hotellets navn betyder "smuk ø" og det passer. Naladhu er den slags sted, hvor du siger "waow" når du ser det for første gang. Her kan du leje dig ind i din egen private villa komplet med pool, boblebad og en daybed/hammock med udsigt over havet - perfekt at bruge størstedelen av dagen i sammen med din partner.

Naladhu - navnet betyder "smuk ø"

Foto: Anantara

Der er kun 20 villaer til leje på Naladhu så dette er stedet for dig der vil have fred og ro. Hvis du går en tur langs stranden vil du opdage, at der ligger kajakker hist og pist. De er til fri afbenyttelse, og kan bruges til at padle en tur eller bruge som udgangspunkt for snorkling lidt længere ude væk stranden.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

Gili Lankanfushi Maldives

Her får du det perfekte miks af tropisk luksus og afslapning. Dette er måske et af verdens bedste resorthoteller.

En af de unikke villaer du kan bo i hos Gili Lankanfushi Maldives

Foto: Gili Lankanfushi

Resortet har over 45 unikke villaer, alla bygget på pæle uden i vandet. De er bygget i træ og med store vinduespartier. Fra dit (føles det som) flydende hjem på vandet kan du kigge ud over havet så langt du kan se. En fantastisk detalje er badeværelserne med gulve af glas - hvilket betyder, at du kan stå og trimme overskægget eller lægge makeup og kigge på fisk under dine fødder mens du gør det.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her.

The St Regis Maldives Vommuli Resort

Dette er et af de nyaste resorthoteller på Maldiverne. Det åbnede i november sidste år, og resultatet er imponerende.

St Regis Maldives Vommuli åbnede i november sidste år

Foto: St Regis

Her får du paradisiske strande, luksus for alle pengene og fantastiske faciliteter. Man har bygget 77 villaer. Nogle af dem ligger ude i vandet, nogle gemt lidt væk inde i den tropiske regnskov. Fælles for alle boliger er at du får St Regis berømte butlerservice, et superlækkert spa og mulighed for at spille tennis. Der er også et businesscenter (The Library) hvis du har brug for at arbejde. Men vi håber da, du ikke bliver nødt til det.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

 

Taj Exotica Resort & Spa

Dette lækre hotel ligger flere steder på den smalle ø Emboodhu Finolhu, en tropisk paradisisk ø kendt for sin mangfoldige flora og fauna.

64 villaer og suiter på Taj Exotica Resort & Spa

Foto: Taj Hotels

Her kan du checke ind in i din egen villa eller eksklusiva suite, enten med udsigt over oceanen eller med den tropiske vegetation som baggrund. Resorthotellet prøver at ikke forstyrre den naturlige balance på øen selv om man tilbyder ultraluksus-faciliteter. Der er   to restauranter, en hyggelig bar og et fint spa. Hvis du lige vandt i lotto overvejer du måske, at bestille hotellets president suite.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

Cocoa Island by COMO

Cocoa Island by COMO er den lidt ældre søster til nyåbnede hotellet Maalifushi by COMO som også ligger på Maldiverne.

Her kan du bo på Cocoa Island by COMO

Foto: COMO

Cocoa Island har ikke lige så mange og ikke så luksusagtige faciliteter som det nyere hotel, men man har masser af gode stil og en yderst fredelig atmosfære. Servicen er i topklasse og der er 33 suiter med udsigt over oceanen at vælge mellem. Stilen er inspireret af de lokale både, som fiskerne på Maldiverne har brugt i de sidste mange hundrede år - de hedder Dhonis. Der er også spafaciliteter..

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

Velaa Private Island

Lige som navnet fortæller, er dette en privat ø. Øen ejes af den tjekkiske milliardær Jiri Smejc, som har bygget sit eget paradis her på øen. Herr Smejc havde besøgt Maldiverne mange gange men var ikke tilfreds med den standard han kunne bestille og udvalget af hoteller - så derfor besluttede han sig for, at købe sin egen ø og bygge sit eget hotel.

Lyxsvit Velaa Private Island

Foto: Velaa Private Island

Det bliver ikke meget bedre mht service, mulighed for privat luksus og - ja, det hele. Fem stjerner er ikke nok for at beskrive Velaa og hotellets målgruppe er klodens rigeste 1%. Lad os bare nævne spaanlæggets sneværelse, den trepersoners ubåd du kan leje, yachten tilgængelig for private selskaber, Maldivernes største vinkælder...og så videre.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

Per Aquum Huvafen Fushi

Huvafen Fushi betyder "Øen lavet af drømme" og det er lige det, det handler om her. Beliggenheden er nord for hovedstaden Mahe på atollen Kaafu og her er 43 villaer at vælge mellem på resortet, som åbnede i 2004.

Verdens første undervands-spa på Per Aquum Huvafen Fushi

Foto: Huvafen Fushi

Et spa under vandets underflade er bare en af faciliteterne. Der er også lækre barer og magnifikke pooler på hotellet.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

 

Anantara Kihavah Maldives Villa

Condé Nast Travelers abonnenter udnævnte Anantara Kihavah til verdens næstebedste resorthotel sidste år, og vi er enige. Hotellet ligger på øen Kihavah Huravalhi som er en af Maldivernes smukkeste øer - og så skal man huske, at det er ikke sådan lige nemt at blive udnævnt til.

Her kan du spise på  Anantara Kihavah Maldives Villas

Foto: Anantara

Resorthotellet har 78 villaer, som enten ligger på pæle uden i vandet, eller med adgang til egen strand. Alle villaer har sin egen pool. En unik oplevelse på hotellet er restauranten som ligger under havets overflade (og så har man en imponerende vinliste) og så er der et fint spa. Hotellets pool er en af Maldivernes største. Øgruppen hvor hotellet ligger er på UNESCOs liste over World Biosphere Reserve Areas men man må alligevel gerne snorkle og dykke, så længe man træder varsomt og ikke forstyrrer naturen. Tæt på ligger små, ubeboede øer, hvortil man kan tage på udflugt for at spise frokost på stranden.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit værelse her

More from BusinessClass.com

Airline Review

Review of Asiana Business Class

South Korean hospitality is a hallmark of the Asiana brand, which operates from its main hub in Seoul to destinations around North America...

Hotel Review

Review of The Ritz-Carlton, Wolfsburg

An unexpected departure for The Ritz-Carlton Hotel Company when it opened back in 2000, The Ritz-Carlton, Wolfsburg is a contemporary...

City Guide To St. Petersburg

St Petersburg – Russia’s Social & Cultural Capital 

Overwhelmingly imposing and beseechingly beautiful, Russia’s second largest city brews a blend of innovation, culture and tradition within...