Senaste nytt

VARNING! Nordea byter ut Visa Gold mot Mastercard Gold

thh

Medlem
Jag vet exakt vad det kostar att köpa in sig i Menzies lounger med Visa Gold men nu är det så att det blir utbytt mot MasterCard och jag hittar ingen information om man kan fortsätta att köpa in sig i Menzies Lounger.
Mailbombning. NJA. År 2012: 3 st totalt. Ett årsbesked konton samt två st Ränteändring.
När jag klickar på helåret 2013: Det finns inga dokument att visa med valda sökbegrepp!!
Asien brukar ha mer regel än undantag att visa kreditkortet vid incheckning. Råkade ut för det i Budapest också.

Bra, då vet du även hur mycket det kostar med Nordea Gold. Tjänsten kvarstår och finns att läsa om Alltid på Nordea Gold | Nordea.se Fler frågor?

När jag tänker på det fick jag nog faktiskt inte heller så*mycket mail från Nordea som bad mig logga in och läsa mina meddelanden, det var nog någon annan bank. Undra vilket kort det rörde sig om i så fall.

Asien kanske har det som regel, Nordea är dock inte verksamma på den asiatiska marknaden och anpassar sig rimligen efter den Svenska och Europeiska marknaden.
 
Naturligtvis har jag ju använt mitt Visa Gold alldeles för lite, i princip bara när jag beställer flygbiljetter.
Så några räkningar har det ju inte kommit eftersom man inte köpt något under året.
Om sanningen skall fram så tog jag kortet dels för att det inte kostade något samt att man kunde köpa in sig i Menzies Lounger.
Har ni koll på hur det blir med Menzies Loungerna med MasterCarden??
Så du har en hel del flygresor i framtiden som du har köpt med ditt kort, men du har inte använt det under året? Eller har Nordeas informationslapp råkat hamna i soporna?

jag är själv inget fan av Nordea, har en gång i tiden bytt från denna bank. Rådet är ju just det, är du inte nöjd, byt bank. Just i detta fall kan jag inte riktigt se det stora problem du målar upp.
 

mrphille

Medlem
Jag fick ett brev från Nordea om bytet i höstas och jag satt i samma sits som du med både flyg och hotell betalt med kortet. Ringde deras kundtjänst och ändrade snabbt datumet för när bytet skulle ske, dvs. så snart alla resor var genomförda.
 
Toppen