Senaste nytt

"Unaccompanied Minors" och awardbiljetter

Baker421

Medlem
Kan man använda Eurobonus poäng till awardbiljetter för "unaccompanied minors" (10 och 11 år)? Båda på SAS och *A? Får man barnrabatt om man också använder 2-4-1 (på SAS flighter)?
 

KED

Medlem
Det är inga bekymmer att boka awardbiljetter på SAS för barn mellan 5-11 år. Det tillkommer assistansavgifter dock. Flypremium fungerar men om det fungerar på *A eller med 2-4-1 vet jag inte.
 

LarsCph

Medlem
UM virker absolut fint med Eurobonus point. Har gjort det et par gange med min datter på 7 år fra København-Oslo. Man skal ringe for at booke rejsen, men det koster ikke telefongebyr da man ikke kan booke UM på nettet. Det er halv pris i point, men som KED skriver skal man betale afgift for assistance. Det er en stor oplevelse i øvrigt for dem at få lov at rejse alene! :)

Da hun fløj hjem i sommers var flyet før tid, så der gik noget tid for assistancen ankom til flyet - i mellemtiden efter alle andre var gået fra borde blev hun så inviteret på rundvisning på flightdeck af kaptajnen. Det trækker ikke ned på den samlede oplevelse heller, og det var kun hendes forældre som undrede sig over hvor hun dog blev af :)
 
Toppen