Senaste nytt

Tjäna 2 000 extra bonuspoäng per natt på Scandic

Brandten

Medlem
Sökte men hittade inte den här otroligt nog fast det kom ut 4 juni?! Hittade bara från 2018, finns den redan uppe här så kan denna tråd tas bort.
------------------------------
Fick ett mail med en länk man skulle aktivera (triggade login-sidan till Scandic) och väl där inne ska man klicka på en knapp som heter "AKTIVERA" och koden är "SUMMER2019"

På andra Scandic-kampanjer har det stått "...men du måste aktivera koden nedan innan du checkar in." så det kanske funkar på denna också om ni inte fått mailet. Tyvärr går det inte att länka min aktivera-knapp då den innehåller mailadress och annan konstig info.
------------------------------

I sommar får du 2 000 extra bonuspoäng per natt när du bor på något av våra hotell, utlöver de poäng som vanligtvis ingår. Poängen du tjänar när du bor på Scandic kan du sedan använda till att boka en bonusnatt, göra tillval till din bokning, köpa presentkort hos våra partners, för att nämna några exempel.

Gör så här:
Allt du behöver göra är att klicka "Aktivera" nedan så adderas 2 000 extra poäng per natt automatiskt, även för redan genomförda bokningar.

Om erbjudandet
Gäller poängkvalificerande nätter hela sommaren 4/6–18/8.
Gäller endast för medlemmar i Scandic Friends.
Poäng läggs automatiskt till på ditt konto efter varje vistelse.
2 000 extra poäng per natt, utöver de poäng som vanligtvis ingår.
 
Toppen