Senaste nytt

Se bilder från Four Seasons nya lyxhotell i Kyoto

BusinessClass

Redaktör
Four Seasons öppnar under hösten 2016 ett nytt hotell i Japans historiska och kulturella huvudstad Kyoto. Det ligger i en 800 år gammal park vid foten av berget Higashiyama, och har 123 rum och sviter. Men det finns också 57 "residenser" i traditionell japansk design - men dock självklart utrustade med modern teknologi. Hotellet har fyra restauranger: en…
 

Wendestam

Medlem
Ska till Kyoto i juli och detta hade ju varit intressant. Står dock på deras hemsida att det inte öppnar förrän "late in 2016". Lite fel i artikeln i så fall...?
Bokningar går inte att genomföra före 15 oktober.
upload_2016-5-19_15-53-37.png
 
Templet är väl värt ett besök. Kanske framför allt på våren (med körsbärsblomning) eller hösten (med kooyoo - skrivs med tecknen för "mörkrött" och "blad" - höstfärger, som i fotot).. Men även annars också..
 

toer00

Medlem
Och nu har jag och frugan bott här 3 av 4 nätter. Vi bokade ett s.k. Four Seasons rum (högsta rumskategorin innan sviterna). Skriver en liten längre recension när vi kommer hem, men kan säga att detta hotell seglade rakt upp på förstaplatsen på ”interna 10 i topplista” och där finns en hel namnkunniga hotell. Service, diskreta lyxkänsla, faciliteter, restauranger mm. allt i absolut toppklass... kostar visserligen del men som man har råd och vill unna sig det lilla extra bosätt er här...!
 
Toppen