Senaste nytt

SAS-Ski Camp

Mr.cake

Medlem
SAS kör nu en SAS Dreams kampanj

Hej Mr.Cake,

Du har fortfarande möjlighet att följa med på höstens ski-camp med fokus på längdskidåkning, träning, teknik och näring. En perfekt start på säsongen med massor av inspiration under ledning av skidlegenderna Odd Bjørn Hjelmeset, Timo Bakken, Anders Södergren samt en näringsfysiolog från ”Olympiatoppen” i Norge

När: torsdag 25/10 - söndag 28/10 2018
Var: Ramsau am Dachstein i Österrike
Anmälan: senast 31/8 2018 – först till kvarn

Res själv, ta med en träningskompis eller ge bort resan i present till en skidentusiast i din närhet. Vi lovar att såväl nyfrälsta som erfarna skidåkare kommer att bli utmanade på rätt nivå – med hjälp av de allra bästa.

Hälsningar från SAS Dreams
WE ARE TRAVELERS

Pris: 20600kr + 10000 EB-poäng
Program: Se bild

Edit: verkar inte vara ny kampanj, bara ett försök från de att fylla resterande platser. Har dock inte sett liknande tråd innan. Annars får mod ta bort denna.
 

Attachments

  • ski-camp-pris.jpg
    ski-camp-pris.jpg
    15,4 KB · Visningar: 135
  • ski-camp-prog.jpg
    ski-camp-prog.jpg
    50,5 KB · Visningar: 125

FF#1

Medlem
tycker att de skulle ha mer poäng och mindre pengar, då skulle de nog bli av med de snabbare.
Finns ju många med enorma saldon som skulle kunna tänka sig lägga lite på sånt här för sig själv eller som pressent till någon annan om man inte behöver så mycket cash
 
Jag kan förstå att de har problem att bli av med de där platserna. När de började marknadsföra den där så var länkarna inte riktigt i ordning så det gick inte att se vad det skulle kosta. Det gick inte heller att boka.

Men jag håller med dig @FF#1 , mindre andel pengar och större andel poäng hade gjort konceptet betydligt mer attraktivt. Men visst, SAS behöver väl få in stålar också...
 

palmen

Moderator
Finns en anledning till att poängen är mer en symbolisk summa. Man tittar på sista raden i ekonomin där intäkten i pengar ska täcka utgifterna för eventet. Om alla betalar med poäng och lite cash så går det inte ihop i slutändan och det ser ut som man går back.

Sen har ju poäng ett värde och tas väl upp som en post på årsbokslutet som en skuld och då skulle skulden minska. Men tydligen inte så man tittar på detta för dreams.
 
Toppen