Senaste nytt

SAS Höst och Vinter 2024/2025 menykort

011430121

Medlem
Inga större nyheter

IMG_0633.jpeg

IMG_0634.jpeg


IMG_0635.jpeg
 
Nytt är ju att frukostlådan inte behöver förbeställas.
Det blir väl alltid några lådor över när vi som har inmundigat frukost i loungen, jag har själv börjat i bokningen klickat i att jag inte vill ha frukost,
Skulle inte bli förvånad om de börjar sälja ”låda” av de överblivna..
 
Så du aktivt gillar faktumet att Marabous ägare är Mondelez (hjälper finansiera Putins krig), eller är det ett nödvändigt ont? Ganska stor skillnad.

För att inte prata om:
Batteriet i elbilen/taxin på väg till Arlanda.
Oljan som pumpas upp för att producera bränsle till bilen/taxin/flyget/cateringtruck.
Produktionen, arbetsförhållande och återvinning av kläderna du använder (i princip från ALLA producenter).
Mobiltelefonen (batteri och fabrik, transport på fartyg etc).
Kaffeodlingarna och de stackars bönderna där som har ökad risk för cancer.
+ resten av vardagen.

:rolleyes: ;);)
Edit: Allt ovan med ironisk touch. Alla gör som dom vill och jag personligen äter all choklad jag kommer över utan att kolla på etiketten.

Om någon kommer över liknande information om menyn för long haul (specifikt New York i November) så får ni gärna skriva här i tråden.
 
Last edited:
Toppen