Flygandekorv
Medlem
Nu är Amexkoret invigt! Hurra!
Jag tänkte jag skulle skapa en recensions-tråd av restaurangerna som ger dubbla poäng till American Express Platinum.
Vi börjar med Miss Voon som jag besökte för några dagar sedan.
På Miss Voon finns det ett erbjudande med fyra rätter för 400 kronor om man bokar via Book a Table. Eftersom det framför allt var rätter från havet bestämde vi oss för att beställa en flaska vitt vin till maten. Vinet har en söt och frisk smak och passade bra till maten. Rekommenderas!

Vinet: Markus Molitor

Förrätt:”: Fjordlax tartar, jalapeno, forellrom och rättika.
Väldigt god inledning med både krispighet och lite hetta. Vi blev överraskade av den goda förrätten.

Mellanrätt: Tryffel Svamdumplings.
Första intryck var ”lite sådär” med tanke på att vi hade haft så bra förrätt. Den var jättegod också men inte så wow som rätten innan.

Huvudrätt: Black Cod, Gratinee, den-miso, ingefärskott
Första intrycket var ”Oj” för den såg väldigt lyxig ut. Den var jättegod och torsken var oerhört mör. Jag har nog aldrig ätit en fisk som är så mör som den var. Det var också mycket smak i hela rätten.
Efterrätt: Chokladfondant och thaibasilikaglass
Det var en perfek avslutning på 4-rätters middag. Chokladfondanten var söt men balanserades av glassen som har en friskare smak.
Medan vi väntar på notan så diskuterade vi middagen i helheten. Vi kom fram till att det var bra att mellanrätten inte hade så utmärkande smak just för att det ska vara rensning av smaklökarna inför huvudärätten som var full av smak. Så det var bra det!
Jag återkommer när vi besökt någon av de andra restaurangerna på American Express Platinum dubbla poäng-lista.
Är det någon som har besökt några andra restauranger på listan som kan komma med något tips?
Jag tänkte jag skulle skapa en recensions-tråd av restaurangerna som ger dubbla poäng till American Express Platinum.
Vi börjar med Miss Voon som jag besökte för några dagar sedan.
På Miss Voon finns det ett erbjudande med fyra rätter för 400 kronor om man bokar via Book a Table. Eftersom det framför allt var rätter från havet bestämde vi oss för att beställa en flaska vitt vin till maten. Vinet har en söt och frisk smak och passade bra till maten. Rekommenderas!

Vinet: Markus Molitor

Förrätt:”: Fjordlax tartar, jalapeno, forellrom och rättika.
Väldigt god inledning med både krispighet och lite hetta. Vi blev överraskade av den goda förrätten.

Mellanrätt: Tryffel Svamdumplings.
Första intryck var ”lite sådär” med tanke på att vi hade haft så bra förrätt. Den var jättegod också men inte så wow som rätten innan.

Huvudrätt: Black Cod, Gratinee, den-miso, ingefärskott
Första intrycket var ”Oj” för den såg väldigt lyxig ut. Den var jättegod och torsken var oerhört mör. Jag har nog aldrig ätit en fisk som är så mör som den var. Det var också mycket smak i hela rätten.

Efterrätt: Chokladfondant och thaibasilikaglass
Det var en perfek avslutning på 4-rätters middag. Chokladfondanten var söt men balanserades av glassen som har en friskare smak.
Medan vi väntar på notan så diskuterade vi middagen i helheten. Vi kom fram till att det var bra att mellanrätten inte hade så utmärkande smak just för att det ska vara rensning av smaklökarna inför huvudärätten som var full av smak. Så det var bra det!
Jag återkommer när vi besökt någon av de andra restaurangerna på American Express Platinum dubbla poäng-lista.
Är det någon som har besökt några andra restauranger på listan som kan komma med något tips?
Last edited: