Redaksjonen
Medlem

Varmt, turkist vann og nydelig hvit sand gjør Maldivene til en svært ettertraktet feriedestinasjon. Etter en lang og avslappende dag på stranden kan det kanskje passe at en en kokk som har gjort seg fortjent til en stjerne i høyt respekterte Guide Michelin, kan traktere deg med et lekkert italiensk måltid.
5-stjerners Coco Bodu Hithi, tilbyr nå dette i en begrenset periode da kjøkkensjef Carmelo Greco svinger seg på kjøkkenet og bringer sine klassiske italienske retter til Maldivenes solfylte strender.

Chef Carmelo Greco
Photo: Restaurant Carmelo Greco
Fra 18.mars og i to uker skal den sisilianskfødte Carmelo Greco i to uker jobbe på kjøkkenet på Coco Bodu Hithi hvor han skal skape magiske måltider og ikke minst tilby gjestene i denne perioden, eksklusive matlagingskurs.
Etter sin oppvekst i Piedmont, arbeidet Greco på den legandirske restauranten Da Guido som da ble ledet av den erfarne kjøkkensjefen Lidia Vanzino Alciati. Gjennom flere tiår har Greco hedret sin mentor ved å skape unike tolkninger av Alciatis retter.

5-stjerners resortet Coco Bodu Hithi
Foto: Coco Bodu Hithi
I en alder av 20 år, flyttet Greco til Tyskland, og 3 senere åpnet han restaurant Osteria Enoteca sammen med en partner. Restauranten ble kjapt anerkjent som et sted hvor man ble servert førsteklasses italiensk mat, og i 1996 fikk restauranten sin første Michelin-stjerne.
I November 2010, åpnet Greco sin første gne restaurant i Frankfurt, Ristorante Carmelo Greco. menyen deler klassiske italienske oppskrifter som ligger hjertet nær for Greco. Han forklarer: – vi arbeider bare med de beste og ferskeste råvarene som er å oppdrive, og dette er også årsaken til hvorfor vår meny er under stadig endring.
Greco’s signatur retter inkluderer hans Filetto Rossini med Fassona biff, en kremet Tortelli Carbonara og Amatriciana, og en rik Vitello Tonnato. Noen av disse vil bli tilbudt fra hans meny på Coco Bodu Hithi.
Sjekk tilgjengelighet og bestill ditt opphold i vårt hotellsøk som garanterer de beste prisene.
Les mer >>