Senaste nytt

Nyttjande American Express 2-4-1 USA

varva77

Medlem
Efter flytt till USA sa kanns inte nuvarande bokning till Seychellerna sa aktuell pga positioneringsflyg till Sverige, jobbig jetlag for relativ kort tid osv.
Ar det nagon som har nagot roligt tips pa ca en vecka/tio dagars resmal med utgangspunkt fran Denver i kombination med 2-4-1? Med tanke pa att det ar ganska kort varsel (runt Nov) sa finns det risk att vardet pa vouchern kommer att bli sadar men finns det nagot roligt resmal som ar mojligt i halvlang resa i C-klass sa ar det givetvis stor bonus.
Har funderingar pa centralamerika (El Salvador, Guatemala) men har extremt dalig koll pa omradet. Fordomarna sager svartillgangligt med stor sakerhetsrisk men det brukar som sagt vara fordomar. Finns det nagon gomd skatt....? Costa Rica, Panama och karribien kanns lite Charter men a andra sidan sa brukar det finns orsak till att resmal ar populara...
 

fcx

Medlem
Om du har tillräckligt med poäng så skulle jag titta på att åka First till Asien. Tillgängligheten Amerika->Asien brukar vara bättre än Europa->Asien. Förslagsvis studsar man i någon stad på USA:s östkust för att få en lite längre resa.

I First med voucher blir det 95k per person.
 
  • Gilla
Reactions: Gus
Toppen