Senaste nytt

Nolltolerans: racism, anti-semitism, folkhets

Status
Stängd för vidare inlägg.

Senator

Moderator
Vänner,

Tråkigt att mitt inlägg nummer 9.999 skall handla om detta. Men de grava inlägg som vi såg runt midnatt igår accepteras inte.

Vi har yttrandefrihet på Businessclass. Vi försöker hålla högt under taket, och att alla skall få komma med sina erfarenheter och åsikter. Vi får ibland kritik för att vi är "Politisk Korrekta" eller "PK", och i vår roll som moderator får vi acceptera att vissa beslut vi tar kommer inte alla hålla med oss om. Det är anledningen till att:
1. Alla tre måste vara med i ett beslut som berör avstängning av medlemmar (kort eller långt) eller borttagande av en tråd.
2. Att vi inte kan moderera oss själva. Det vill säga att kommer en anmälan mot någon av oss så måste de två andra hantera detta.

Vi har också varit tydliga med att politik inte hör hemma hos oss, och att vi argumenterar för sak och inte mot person. Vi har också tidigare beskrivit att vi har nolltolerans mot rasism. Vi har stängt av flera medlemmar permanent för detta tidigare. Vi håller nu på med just det: avstängningar och advarsler.

MVH,
BC-gänget
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen