Senaste nytt

Mat till barn under 2 år Air France/KLM business class

Julia K

Medlem
Vi ska flyga till Maldiverna med AF/KLM i business class. Vi har vårt barn med oss som är under 2 år och han har därför inte egen sittplats. Jag antar därför att det inte ingår måltider för honom. Han blir 2 år strax efter vår hemkomst så han är alltså ingen liten bebis utan äter i vanliga fall samma mat som oss. Hur ska vi tänka kring mat för honom? Vi har inte flugit med AF/KLM tidigare. Kan man tänka sig att det ändå går att få lite mat till honom också? Åtminstone snacks och frukostmat. På ditresan kan vi ta med mat hemifrån men på hemresan blir det svårare pga det begränsade utbudet i Maldiverna.
Vi har 2x 2h mellanlandningar på vägen dit och 1x 1.5h mellanlandning på hemvägen så kanske hinner vi med en vända till en lounge för lite käk om alla flyg är i tid men det är ju ändå en lång flygning.
 

trekker

Medlem
Är ditt barn inte kräsen med mat lär de ha tillräckligt ombord, skulle bli oerhört förvånad annars. I värsta fall får du väl dela med dig av din mat, den lille lär väl inte äta jättemycket ändå?
 

Kris

Medlem
Nu var det ett tag sen sist jag flög med så små barn för egen del. Har alltid fått käk till barnen, även <2år. Se exempel från Singapore airlines nedan. Tre-rätters semper... Nu verkar iofs ditt barn vara förbi burk-stadiet. Vi har alltid haft med oss lite diverse att knapra på till barnen oavsett korta/långa flygningar. Skönt att slippa tänka på vad som finns och när det serveras. Kan vara ett alternativ/komplement att överväga.

Screenshot_20221126-225607_Photos.jpg
 
Toppen