Senaste nytt

Hotel Membership

Nikolas

Medlem
Hej!

Försöker hitta någon form av hotell medlemskap som är bra, helst om det går att knytta ihop med kreditkort eller liknande och tjäna poäng så som Amex-SAS. Har idag Amex Elite.

Hur gör ni när ni går på semester? Bokar ni med EB poäng eller rewards från hotels.com om ni har samlat nätter via dom? Kanske andra sätt? Tack på förhand för alla tips.

Obs! Tar inte emot några PM med värvnings erbjudande om det skulle finnas möjligheter till att värva mig till någon form av medlemskap/kreditkort, vill gärna få svar här för att få information.
 

taxvalp

Medlem
Det är ont om bra lösningar för kreditkort kopplade till hotellkedjor om man bor i Sverige. Nordic Choice har ett Mastercard men du behöver spendera drygt 200000 kronor för att få en frinatt på ett hyggligt Clarion-hotell. Rezidor-knepet som @gdaily tipsade om är bra (går också att matcha med EBG om du har). Accor Hotels har liknande deal med guldkort för aktieägare.
 

Nikolas

Medlem
Då var det fixad! Tack alla för bra tips :)

Hej Nikolas,

Tack för bilden på ditt kort för att påvisa din guldstatus i Eurobounus.

Du är nu matchad i Club Carlson som Guld Elite Medlem, t.o.m. sista februari 2018, och vi har beställt ett nytt medlemskort åt dig.

Det tar som regel 4-6 veckor innnan det anländer.

Du kan dock redan nu utnyttja din status som guldmedlem. Du behöver bara att uppge ditt Club Carlson nummer vid incheckning, allternativt vid boking.

Med vänliga hälsningar,

J, Customer Service Specialist| Club Carlson
 
Toppen