Senaste nytt

Höstmenyn i business på SAS 2018

Ni som åkt på sistone, hur var ankballotinen?
Ingen aning, jag tar alltid pastan med svamp i denna meny som jag tycker smakar riktigt bra.
Nu vet jag inte riktigt vilken som är den rätt som går åt mest av men smakar det inte tillfredställande kan man nog få något annat efter att alla fått sin mat.
 
Jag tycker personligen att Halibuten (som är en favoritfisk i vanliga fall) smakade rejält mycket mer fiskigt än jag är van vid, var inte superimponerad av kycklingen heller, inte heller så svamppastan eller hjorten.

Generellt tycker jag att menyn man får från EWR är ganska dålig. Bästa jag ätit sedan vintermenyns intåg på rutten var fisken, gillade den mer än fisken på tillbakavägen.

Jag tycker att i regel är menyerna man får från Skandinavien roligare och godare än de man får från outstations. Men jag reser i stort sett bara mellan EWR och ARN. Hur tycker ni andra som har andra resemönster?

PS: Löjrommen slår allt.
 
Bumpar tråden istället för att göra en egen.
Bokade min första Business någonsin nu. Dock kunde man inte välja mat(?)

Får man komplettera med det senare eller?
En i sällskapet är nämligen vegetarian. Eller ska man maila innan flygning om maten?
Har gott om tid på mig.
 
Toppen