Senaste nytt

Fire nye ruter med British Airways sommeren 2015

Redaksjonen

Medlem
British-Airways-Airbus-A319-564x211.jpg

I mai 2015 legges fire nye ruter til British Airways nettverk. Samtlige fra London Heathrow. Det dreier seg om fire populære feriedestinasjoner - Corfu, Kos, Olbia og Split.

Ruten London Heathrow-Corfu starter 1 mai 2015 og kommer til å trafikkeres med fire ukentlige avganger, på mandag, torsdag, fredag og søndag. Avgangstidene vil variere noe, men fra London er det morgenavgang og fra Corfu er det ettermiddagsavgang.

Ruten London Heathrow-Kos starter 2.mai 2015 og kommer til å bli trafikkert med to ukentlige avganger. Tirsdag og lørdag med morgenavgang fra London og ettermiddagsavgang fra Kos.

Ruten London Heathrow-Olbia starter også 2.mai 2015 og trafikkeres med to ukentlige avganger. En morgenavgang på onsdag med retur fra Olbia ved lunsjtider, og på lørdag en ettermiddagsavgang med retur fra Olbia på kvelden.

Ruten London Heathrow-Split starter 3 mai 2015 med tio avgangher i uken. På onsdager en morgenavgang fra Heathrow med retur ved lunsjtider, og på søndager en tidlig ettermiddagsavgang fra LOndon med retur sen ettermiddag fra Split.

Samtlige ruter trafikkeres med Airbus A319. Normalt pleier de fleste ferierelaterte ruter å trafikkeres fra Gatwick, men da de forannevnte har avgang fra London betyr det bedre muligheter til å reise til og fra Skandinavia, spesielt på ettermiddagsavgangene.

Les mer >>
 
Toppen