Senaste nytt

Förbud mot bluetooth ombord crj-900

trekker

Medlem
Jag flog med Lufthansa Cityline igår i en crj-900. Innan start satte jag på mig mina qc-35 lurar och skulle som vanligt lyssna på musik. Då kom den tyska furhern och gapade och skrek att det råder förbud mot bluetooth ombord crj-900. Kan detta verkligen stämma? Jag har aldrig varit med om detta förut.
 
  • Gilla
Reactions: JNH

palmen

Moderator
Jag flog med Lufthansa Cityline igår i en crj-900. Innan start satte jag på mig mina qc-35 lurar och skulle som vanligt lyssna på musik. Då kom den tyska furhern och gapade och skrek att det råder förbud med bluetooth ombord crj-900. Kan detta verkligen stämma? Jag har aldrig varit med om detta förut.
Ja, har för mig att det har något att planet måste vara "certifierat" för det för att det ska få användas.
Det ska inte vara problem med själva modellen men har för mig att det är något med att flygbolaget måste göra något också (som säkert kostar tid och pengar).
Om jag kommer ihåg rätt är det samma på Austrian som exempel.

Här är länk till tidigare diskussion i ämnet
Bose QuietComfort 35 - trådlösa lurar | Sida 21 | BusinessClass.se forum | 500 000 inlägg om resor
 

Canadien

Medlem
Och detta är en väldigt bra anledning till varför jag undviker trådlösa hörlurar när jag flyger.
Undviker du alkohol också för att vissa flygbolag inte tillåter det ombord? :)

Men visst är det så att flera bolag just nu inte tillåter BT, Air Canada är ett annat bolag med restriktiv bluetoothpolicy på framförallt mindre plan.
 

Patrik

Medlem
Har QC35, som ju går att plugga i sladden på, men gav upp till slut och köpte QC30 också (vill inte ha kåporna på jobbet),
de går ju inte att använda med sladd på, hur gör ni med BT hörlurar på flyget? Verkar som de flesta bolag officiellt inte tillåter det (även om de har wi-fi ombord, som ju är starkare signaler...)
 
Toppen