Senaste nytt

Dubbelrum från 599 kr På Comfort Hotel | Boka senast 17 september, och bo när du vill mellan 10 september och 30 december 2023.

Viking007

Medlem
På Comfort Hotel® ger vi våra gäster det de behöver och skippar det onödiga – allt till ett rimligt pris. Boka senast 17 september, och bo när du vill mellan 10 september och 30 december 2023.

Få mer för mindre! Skapa minnen från endast 599 kr​

På Comfort Hotel® ger vi dig det du behöver och skippar det onödiga – för vår planet och din plånbok.
Du behöver inte alltid ha så mycket extra när du ska uppleva en ny stad – en skön säng, härlig frukost och god service räcker gott och väl för att starta din sightseeing på bästa sätt. Comfort Hotel® erbjuder hotell med fantastiska lägen på en rad olika destinationer i Sverige, Norge och Danmark. Nu kan du göra ett kap inför nästa storstadsbesök och boka dubbelrum från 599 kr på helger (från 499 kr på Comfort Hotel® Xpress) och från 699 kr på vardagar! Boka senast 17 september, och bo när du vill mellan 10 september och 30 december 2023.
Genom att strunta i det onödiga kan vi ge dig ett bra pris och samtidigt ta vara på vår planet, vilket i sin tur gör att du har pengar över till att skapa nya minnen på din resa. Du får alltså mer upplevelser för en mindre kostnad.

 
Toppen