Senaste nytt

Carlson Rezidor ekspanderer i Afrika med første Radisson Blu-hotellet i Uganda og Ghana

Redaksjonen

Medlem
Radisson-Blu-Hotel-Accra-Airport-The-Exchange.jpg

I løpet av 2016-2017 øker Carlson Rezidor med flere hotell på det afrikanske kontinentet, denne gangen åpnes de første Radisson Blu-hotellene i Uganda og Ghana – Radisson Blu Hotel Kampala og Radisson Blu Hotel Accra Airport The Exchange.

Radisson Blu Hotel Kampala kommer til å ligge i Ugandas hovedstad Kampala og vil ha totalt 195 rom. Hotellet er ventet å åpne fjerde kvartal 2016. Radisson Blu Hotel Accra Airport, The Exchange kommer til å åpne dørene i løpet av 2017 og skal ha totalt 207 rom.

- Vi er svært engasjert på det afrikanske kontinentet. Vårt mål er å etablere Radisson Blu som regionens ledende varemerke innen segmentet upper upscale – med beliggenhet i hovedsteder og finansielle og økonomiske hubber. Og for å fortsette tilveksten for Park Inn by Radisson på primære og sekundæra destinasjoner med høyt potensiale, forklarte Wolfgang M. Neumann, President & CEO hos Rezidor, på African Hotel Investment Forum i Addis Abeba, Etiopia.

Carlson Rezidor åpnet sitt første hotell i Afrika i år 2000, i Cape Town i Sydafrika. Idag finnes totalt 51 hotell med i alt 11.500 rom i 21 land med et regionkontor i Sydafrika. I tillegg til hotellene i Kampala og Accra kommer man også til å åpne Radisson Blu og Park Inn by Radisson i Nairobi (Kenya), Kigali (Rwanda) og Cape Town (Sydafrika).

Nylig åpnet man dessuten Radisson Blu Hotel i Maputo (Moçambique), Radisson Blu Hotel i Lusaka (Zambia) og Park Inn by Radisson Foreshore Hotel Cape Town (Sydafrika).


Radisson Blu Hotel Accra Airport, The Exchange


Radisson Blu Hotel, Kampala

Les mer >>
 
Toppen