Rustscheff
Medlem
Det nya konceptet fungerar fint i F. Man får fortfarande sin kaviar, sedan är etageren borta vilket är litet synd, men utan att man behöver be om det får man alla tre förrätterna på en bricka och sedan salladen om man vill (äter inte sallad på flyg). Huvudrätt, ostar och dessertvagn därefter som vanligt. Nytt porslin och nya glas samt nya salt/pepparkar som man måste lossa på toppskruven innan de funkar. IOFS gillade jag de gamla salt-och pepparkaren bättre. Man kunde använda servettringen i "Rimowa-aluminium" och klämma fast båda...
God altbier är en nyhet och både på dit-och hemresan serverades La Grande Dame vilket var kul-speciellt som menyn utlovade ngt annat. MYCKET bättre rödviner nu och Chateau Dass-ault är ett hemskt minne blott. Detta lyft, och 747 med stol OCH säng i nya F är VÄL så bra som SQ suites, speciellt med personal assistant-och nu dessutom med ständig tillgång på A-biljetter i stället för svindyra F.
I business var cateringen INTE särskilt mkt bättre med kyckling och lax att välja på. Damen jag satt bredvid hade sin livvakt! flygande i C. Konceptet C känns fortfarande väldigt mkt premium economy jfr m t ex BA/SQ och det är inte roligt att se när man går igenom C för att komma till övervåningen. Catering i NEK är fortfarande lika oinspirerande.
God altbier är en nyhet och både på dit-och hemresan serverades La Grande Dame vilket var kul-speciellt som menyn utlovade ngt annat. MYCKET bättre rödviner nu och Chateau Dass-ault är ett hemskt minne blott. Detta lyft, och 747 med stol OCH säng i nya F är VÄL så bra som SQ suites, speciellt med personal assistant-och nu dessutom med ständig tillgång på A-biljetter i stället för svindyra F.
I business var cateringen INTE särskilt mkt bättre med kyckling och lax att välja på. Damen jag satt bredvid hade sin livvakt! flygande i C. Konceptet C känns fortfarande väldigt mkt premium economy jfr m t ex BA/SQ och det är inte roligt att se när man går igenom C för att komma till övervåningen. Catering i NEK är fortfarande lika oinspirerande.