Senaste material av gneken

  1. G

    Posta din lyckade bokning av bonusresor här - 2024

    Bonusprogram: Eurobonus Flygbolag: Austrian, Lufthansa, Asiana Kabinklass: Business och Ekonomi Avreseort: Arlanda Destination: Osaka, Seoul Enkelresa eller Tur&retur: Tur och return Antal poäng (per person): 82500 (inkl 3st 2-4-1) Skatter&avgifter (per person): ca 2300 Antal resenärer: 6 (3...
  2. G

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Nej, flyger du t.ex. med Singapore Airlines så är det 40kg på Business som gäller. Kanske får får boka för ett av sällskapen och sen logga in på Asianas hemsida för att se vad det står där.
  3. G

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Håller på att titta på en resa tillsammans med några kompisar där vi behöver mycket bagage på hemvägen. Den rutt hem jag har pysslat ihop är ICN-MNL-IST-ARN ICN-MNL är ekonomi MNL-IST är i Business IST-ARN är i ekonomi Har sökt runt en del gällande bagageregler och det verkar väldigt oklart...
  4. G

    Alaska Airlines stoppar 737 MAX efter del av kabinvägg lossnat mid-flight

    Även om 777X är en ny plattform så betyder det inte att det blir bättre kvalitetskontroller på detta plan.. Bara att kolla på B787 där man hittar konstiga saker/rester i planet som inte borde vara där när den leveras från fabrik.
  5. G

    Från 14e Mars 2024 höjs avgiften för Amex Elite & Premium

    Gick att skriva till kundservice. Först sa de att det skulle bli 4800kr enligt det gamla priset. Men sen sa de att jag från och med juli, som tydligen är månaden då det blir "förnyelse", kommer att behöva betala 6000kr om året. Hur det skulle gå till vet jag inte riktigt. Slutade med att jag...
  6. G

    Från 14e Mars 2024 höjs avgiften för Amex Elite & Premium

    Om man betalar månadsvis, kan man då begära att betala allt som en årsavgift istället för att behålla det gamla priset så länge som möjligt?
  7. G

    Från 6e februari 2024 får man inga poäng längre med SAS Mastercard via Curve

    Riktigt tråkigt, men inte heller oförväntat när fler och fler börjat använda det och fler och fler ringer kundservice för att deras kort slagit i något tak. Frågan är ju bara när nästa restriktion/blockering av EB-poäng på specifika transaktioner kommer?
  8. G

    Problem med att aktivera 2-4-1

    Har du provat att välja flyg för att se om den låses upp? Testat en annan webläsare? Testat på en dator istället för mobilen?
  9. G

    Isländska Play etablerar sig på linjen Arlanda-Reykavik sista mars.

    Har bara åkt med Play till island och det funkade bra.
  10. G

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Okej, då får jag ringa in imorgon då. Men eftersom det strular så misstänker jag att det inte blir någon telefonavgift? Vet du om du hade samma felmeddelande som jag hade?
  11. G

    Frågor om att boka Eurobonus award resa

    Försöker boka en awardresa till min pappa men stöter på problemet att det står "Tyvärr, det biljettpris du valt gäller inte längre. Välj ett annat biljettpris." efter att man fyllt i personuppgifter och ska gå vidare. Är en resa till YYZ med Air Canada. Någon som stött på liknande under senaste...
  12. G

    Hacks/tips för att resa minimalt (minska vikt och volym på bagage)

    Kan rekommendera Oclean X10 om du vill ha en eltandborste med USB C
  13. G

    Genvej til Skyteam elite status...

    De lämnade väl Skyteam 2019?
  14. G

    Så här reserverar du plats på Turkish Airlines vid awardbokning

    Har Turkish airlines ett eget E-ticket nummer? Jag har ett e-ticket nummer från sas och bokningsnummer från turkish men kan inte logga in i appen. Resorna finns redan i turkish appen men kan inte modifera dessa om jag inte har e-ticket nummer. SAS e-ticket nummer verkar vara för långt.
  15. G

    SAS Eurobonus Mastercard - Dubbla poäng 6-8 oktober 2023

    Det kommer nog snart. Fick mitt mail nyss.
Toppen