Senaste material av ChrisTheTraveler

  1. C

    Haneda AirPort taxfree värt att köpa?

    Hej! Ska befinna mig i Japan och åker hem från Haneda airport. Vad är prisvärt att köpa på tax free där? Sake, japansk whisky, gin mm..? Tack för svar på förhand!
  2. C

    Access till Lounger när resan är med olika bolag

    Hej! Ska åka från Japan till Stockholm. JNP-->Paris i ANA Business. Paris--->Stockholm med SAS Business. I paris - får jag använda både ANA och SAS loungen eller är det gemensam Star Alliance lounge..? Tack på förhand!
  3. C

    Bästa sättet att fånga ToR resa jul 2023?

    Tack för info, en extra klurig fråga: ifall jag vill använda en 2for1 amex-voucher - hur funkar det ifall jag enbart bokar enkelresa först? Förbrukas den vid första bokningen av enkelresan eller kan den även användas vid bokningen av returresan...?
  4. C

    Bästa sättet att fånga ToR resa jul 2023?

    Tack, bra idé - men hur funkar det med poängen. Antar att det dras poäng vid första enkelresan och sedan ytterligare poäng när hemresan bokas? I slutändan samma antal poäng som dras som om ToR skulle bokas samtidigt, eller..?
  5. C

    Bästa sättet att fånga ToR resa jul 2023?

    Toppen, tack för svar. Jag får sikta på Star Alliance - funkar ju lika bra (även om det blir lite dyrare med bonuspoängen...)
  6. C

    Bästa sättet att fånga ToR resa jul 2023?

    Tack! Menar julen 2023... slant på tangenterna ;). Så tänk samma scenario - fast ett år tidigare :cool:
  7. C

    Bästa sättet att fånga ToR resa jul 2023?

    Hej! Jag är intresserad av att åka STO-SFO ToR julen 2023, helst i business long-haul. Hur bokar jag biljetter med poäng på bästa sätt, innan de blir tagna av någon annan...? Tänker att ifall jag vill åka den 20e dec och komma tbx 5 jan - och väntar till 5 jan att boka ToR (eftersom biljetter...
  8. C

    När släpper star alliance flygbolagen bonusresor-platser

    Hej, finns det möjligen nån som har koll på när de olika star alliance bolagen börjar släppa platser för eurobonuspoäng, samt ifall det finns nyckeldatum som man bör ha koll på när de släpper på fler bonusresor..? Så att man vet när man ska börja hänga på låset...:) Jag har t ex för mig att...
Toppen