Senaste material av Banbul

  1. B

    Barnmat - SAS business class Long-haul

    Kids meal var Kycklingsnitzel med stekt potatis. Grönsaksstavar till förrätt. Pre-landing pasta penne med kalkon (utan sås men med ketchup). Tillräckligt stor portion för en 10-åring
  2. B

    Någon som testat MPC appen för inresa till USA ?

    Chicago igår. MPC-kön var avspärrad, men jag visade appen (Please proceed to MPC) och då släppte vakten in oss. Två vuxna + två barn. Sparade oss extremt mkt tid så väl värt att testa.
  3. B

    Reskamrat sökes

    Verkligen. NYC extremt dyrt just nu. Vi umgås kanske 48 veckor per vecka år i familjen så några egna helger är inget problem :)
  4. B

    Reskamrat sökes

    Herregud @Rickard_O ! Jag har haft min beskärda del av Östeuropa och kan absolut uppskatta en god Cevapi, men nattklubb till 07 15 år sedan sist…
  5. B

    Reskamrat sökes

    Tack för svar! Oj - detta har jag missat. När, var, hur?
  6. B

    Reskamrat sökes

    Hej, jag följer forumet med stort intresse och har gjort i många år. Ofta får jag känslan 'oj vilken resa, den skulle man varit med på!'. Jag har också en konstant wanderlust, det finns så mycket i världen att uppleva. Mitt liv är välordnat och jag har egentligen alla möjligheter att resa mer...
  7. B

    Långtidshyra för sommarresa

    Rekommenderar Interrail-kort istället
  8. B

    Trafikstopp Arlanda Express

    Urspårningen lär hålla Arlandatågen inställda ett tag framöver. Hur tar man sig bäst till Arlanda från Stockholm under stoppet?
  9. B

    SAS FORWARD ny plan för att rädda SAS (22/2 2022)

    https://www.svd.se/a/8JvxgQ/ryanair-vinner-statsstodsstrid-mot-sas Detta är dåliga nyheter för SAS. Rör sig om miljarder kronor.
  10. B

    SAS FORWARD ny plan för att rädda SAS (22/2 2022)

    Det enklaste vore om varje användare snyggade till toan efter sig själv. som normala människor.
  11. B

    Hur svårt är det att hitta First biljetter för eurobonuspoäng med Star Alliance?

    Det är frivilligt att vara kund hos SAS och det är frivilligt att vara medlem i Eurobonus (dessutom gratis). Om man är missnöjd med erbjudandet kan man antingen lämna det eller försöka påverka, förslagsvis genom bolagsstämman. Icke-diskussion.
  12. B

    Utbudet av mat och dryck i SAS lounger

    Olika sorters smörrebröd skulle vara en bra lösning. Hindrar folk för att ta för mkt (får bara plats med två på tallriken), går att variera i det oändliga och är Skandinaviskt. Serveras förslagsvis med Carlsberg och en kall lille en.
  13. B

    Har du erhållit förmåner via Hotels.com rewards?

    Jag brukar alltid maila hotellet innan och 'påminna' om min guldstatus. då löser det sig
Toppen