Senaste material av assecories

  1. A

    Inställt/försenat flyg på SAS short haul tråd

    Jag fick sms om att SK1790 var inställd imorgon och att jag skulle bokas om. Smset kom kl 15, än har inget hänt om jag kollar min bokning. Någon som vet status på CRJ-problemet?
  2. A

    Den stora EuroBonus Diamond-tråden

    Någon som vet när EBD som prefix kommer in i systemen så att man som resenär förhoppningsvis får lite mer igenkänning ombord SK?
  3. A

    Thai First Class - Lounger i Frankfurt

    Hej vi skall flyga till Brisbane med Thai. Åker med SAS till Frankfurt och därifrån vidare med Thai till Bangkok för byte mot Brisbane. Resorna med Thai är i first. Vad kan jag förvänta mig på flygplatsen i Frankfurt, vilken lounge har jag tillgång till och vad är det för servicenivå? Har cirka...
  4. A

    Double up flights SAS

    Nej, jag kan inte minnas att jag har klagat och fått ett sådant erbjudande. Märkligt, man får hoppas att de dubbla poängen kommer att bestå ;)
  5. A

    Double up flights SAS

    Får det oavsett om jag åker via CPH eller ARN. Skall till OSL imorgon, skall se om det ger samma sak då.
  6. A

    Double up flights SAS

    Inte vad jag minns nej. Jag har flighter från GOT till Arlanda, Köpenhamn, Helsingfors, Kiruna, Paris nu i juli. Både i plus och go, alla bokningsklasser ger dessa dubbla poäng.
  7. A

    Double up flights SAS

    Hej, jag vet inte om det är jag som har missat någon kampanj men på alla flighter jag företagit under juli månad med SAS får jag dubbla poäng med texten "double up flighs". Oavsett destination. Vet ni vad det är för något?
  8. A

    Den stora EuroBonus Diamond-tråden

    Jag fick både Diners och Mastercard i posten idag, Amex skulle väl komma först i höst har jag mig läst i något sammanhang?
  9. A

    Den stora EuroBonus Diamond-tråden

    Ställde frågan till Diners och fick följande svar idag: "Korten börjar skickas ut idag, så under nästa vecka bör du ha fått ditt. Ha en skön helg/Maria" Den som väntar får se...
  10. A

    Problem att boka på SAS - EBDXXXXX

    Hej, det går för mig ej att boka resa på SAS då jag har fått prefixet EBD istället för EBG i min profil (måste hänt idag?). Har några fler än er fått nedan problem och fel?
  11. A

    Problem med att välja säte på SAS

    För er som bokar er resa via Amex on/offline-bokning fick jag idag en förklaring och ett tips till hur man kan fixa seating i bokningar med SAS både i Go och Plus om det inte fungerat vid bokningen: "sedan SAS ändrade plattform från Resaid så fungerar det tyvärr inte alltid med seating för...
  12. A

    Den stora EuroBonus Diamond-tråden

    Var i kontakt med SAS i ett annat ärende och passade på att fråga när brandade kort skulle skickas ut; MasterCard och Diners hade fått första batchen med upgrades den 10 april så nu är de väl snart på väg ut.
  13. A

    Vad tycker du om SAS nya servicekoncept?

    Åkte GOT-CPH-AMS-CPH-GOT idag. Frukosten ner till Amsterdam var samma som tidigare, däremot hade de fått fram kvällsmenyn. Serverades en förrätt med tonfiskmouse och bröd, kycklingsallad med bönor till varmrätt samt en päronkaka till dessert. Överlag en trevlig smakupplevelse men det tog lång...
  14. A

    SAS trafikeras av JETTIME

    Hej, skall boka en tur till Sundsvall från GOT och ser att mellan GOT-ARN är det en flight opererad av JETTIME. Är detta något nytt eller bara jag som missat det? Åker några gånger i veckan GOT-ARN-GOT men aldrig sett dem tidigare.
Toppen