Till frukost blir det Charles Heidsieck (Singapore Airlines bjuder SIN-SGN). Till lunch blir det Veuve Clicquot på Intercontinentals Sunday Brunch i Saigon. Till kvällen är man nog sur i strupen så det får bli "ba ba ba" vietnamesisk öl
Vi gillar champagne i vår umgängeskrets. Och vi dräcker nästan bara konstiga grejer som vi lyckas få/köpa på plats i distriktet. Det blir som knytis där alla tar med sina favoriter. Jag står för Jean-Paul Morel som är min överlägsna favorit alla kategorier när det kommer till champagne.
Guy Charbaut - Blanc de Blancs Brut (hej och välkommen)
Barnaut - Blanc the Noirs Brut Grand Cru (mingel osv)
Maurice Grumier - Reserve 09 (förrätt) Jean-Paul Morel - Cuvée Spéciale Millesime 2003 (huvudrätt)
Guy Charlemange Demi-Sec (efterrätt), Ratafia för dom som vill det.
Till cigarr, ostbågar, brädspel och efterjäsning i soffan kommer det serveras Guy Charbaut Selection Brut 1959, Jean-Paul Morel Carte Noir Millesime 1990 och Thierry Perrion Champagne Cuvée Prestige Grand Cru 2006.
Om nån fortfarande är kvar och orkar så finns det lite påtokförkall Moét till Tolvslaget som stått ute på altanen hela kvällen