Senaste nytt

SAS lanserar nytt utbud av mat och drycker

Här i Norska fjällen var det stora 75cl flaskor SAS-juice.

5bb34e7ebe433217769a0fba2370270e.jpg

Jag undrar om marknadschefen på Ringi är nöjd med att deras produkt numera omnämns som "SAS-juice"
 
Jag tror att marknadsavdelningen är rätt nöjda, från att ha varit en mysko norsk saft som ingen har hört talas om till nått som massor av nya människor gillar och vill ha.

Ingen som i alle som ikke bor i Oslo mener du ;)

Har dog ikke hørt om de danske og svenske produktene som nå kom inn i sortimentet.

Her har SAS gjort noe gode valg i matstrategi og så lenge vi unngår Ringigate er det endelig noe positivt for SAS ( de er dog massivt i minus etter lansering av Alpha utgaven av websiden).
 
Provade precis Mackmyran som serveras i Sas Plus. Inte den bästa whiskyn, men den passar riktigt bra tillsammans med resten av menyn
 
Ingen som i alle som ikke bor i Oslo mener du ;)

Har dog ikke hørt om de danske og svenske produktene som nå kom inn i sortimentet.

Her har SAS gjort noe gode valg i matstrategi og så lenge vi unngår Ringigate er det endelig noe positivt for SAS ( de er dog massivt i minus etter lansering av Alpha utgaven av websiden).
Givetvis resten av världen, utom Norge så klart
 
Och jag ser fram emot den dag då kolhydratsnivån på det som serveras åtminstone ligger under 10 gram/100.
Vad beträffar maten så önskar jag att om något innehåller gluten att det går att separera från resten. Typ en redd sås över fisk...

Den mörka chokladen från Anton Berg innehöll i min smak för många kolhydrater men var ändå hyfsat ok jämfört med vad som finns nu.
Så gärna riktigt mörk choklad som alternativ!
 
Så gärna riktigt mörk choklad som alternativ!
Det finns Valrhona choklad på longhaul i Business

Vad beträffar maten så önskar jag att om något innehåller gluten att det går att separera från resten. Typ en redd sås över fisk...
Om jag förstått det korrekt så kommer hela måltiden i en skål och därmed går det inte att separera. Jag vill ofta ha mer sås än vad som erbjuds men det är tydligen svårt då det tenderar att koka över under tillagning ombord.
@PeteLaw kan säkert förklara mer om detta.
 
Det finns Valrhona choklad på longhaul i Business

Jag vet! Njöt av den på flighten till Peking.

Det går så klart att ta med sig egen matsäck.
Fast det vore ju trevligt att känna det vore värt att boka högre klass just för att det serveras en måltid som går att äta utan att peta bort nåt.

Att beställa glutenfritt har hittills bara inneburit att det ersätts med en massa light-produkter. Fasoner.
Fett har inget med gluten att göra.
Sen önskar jag osaltat smör i förpackningarna.

Jag är nyfiken på hur de tänker och vartåt det lutar framöver. Ping @PeteLaw
Helt klart är jag väldigt glad över löjromen! Riktig höjdare!
 
Jag vet! Njöt av den på flighten till Peking.

Det går så klart att ta med sig egen matsäck.
Fast det vore ju trevligt att känna det vore värt att boka högre klass just för att det serveras en måltid som går att äta utan att peta bort nåt.

Att beställa glutenfritt har hittills bara inneburit att det ersätts med en massa light-produkter. Fasoner.
Fett har inget med gluten att göra.
Sen önskar jag osaltat smör i förpackningarna.

Jag är nyfiken på hur de tänker och vartåt det lutar framöver. Ping @PeteLaw
Helt klart är jag väldigt glad över löjromen! Riktig höjdare!
Jag får i stort sätt peta bort saker jag inte gillar i alla måltider som serveras (gäller inte bara flyg). Blir väldigt svårt att ha en meny som passar alla.
Vissa personer vill ha saltat smör och andra vill inte ha det, andra föredrar någon light version istället för riktigt smör osv. Jag personligen föredrar salt i smöret så någon av oss kommer att bli missnöjd oavsett vad som serveras.

Känns inte som en lätt uppgift att fixa mat till några 100 personer och fixa något som passar "alla".
 
Toppen