Senaste nytt

Kan vi besöka alla världens länder 2016? (Karta)

flybob

Medlem
Litet svårt att se vilka småländer från Europa finns kvar. Men jag tror att Liechtenstein har inte rapporterats ännu. Jag var där den 31 jan och 1 feb 2016.

Inlägg #262 innehåller en lista på vilka länder som kvarstår i Europa. Du bockade precis av ett av dessa.

upload_2016-5-14_10-51-4.png
 

flybob

Medlem
Nouvelle-Calédonie förra helgen. För mig första gången med valutan Comptoirs Francais du Pacifique Franc! Det märkliga är att det ligger bara 2h och 5 minuter från Brisbane och det är som att förflytta sig till södra Frankrike. Komplett med Carrefour, Casino, Decathlon och annonser för Johnny Hallyday.

Ett resmål du rekommenderar för en långhelg?


Hoppas att folks sommar-resor skall färglägga resten av kartan. För vem vill inte semestra i t.ex. Liberia eller Bahrain?


upload_2016-6-5_12-9-47.png



Asia: 23 - 74.19%
Africa: 18 - 32.14%
Caribbean: 12 - 54.55%
Europe: 38 - 79.17%
Middle East: 9 - 42.86%
North America: 3 - 75%
Pacific: 4 - 20%
South America: 9 - 69.23%
Total Visited: 116 - 53.7%
 

ACervin

Medlem
Ett resmål du rekommenderar för en långhelg?
Ja och nej. Som Frankofil tyckte jag det var extra roligt att hitta något så Franskt och Europeiskt så nära Australien. Noumea är inte världens mest pittoreska stad och floran saknar de typiska Söderhavspalmerna. Men ut i lagunen till revet och öar lagunen så är det väldigt vackert. Turismen inte utbyggd, på gott och ont. Du hittar inte fräsiga restauranger överallt. Å andra sidan behöver du inte trängas med horder av turister. Jag kommer att åka dit igen.
 

Mangostan

Medlem
Ser ut som om ingen har bockat av Nicaragua och El Salvador. Trevliga länder som jag besökte i januari. Om Andorra är kvar, så ska jag spendera ett dygn där om drygt två veckor i samband med Sveriges match i Toulouse. Haiti kommer att bockas av i november. Återkommer.
 
  • Gilla
Reactions: Gus

Troy1

Medlem
Israel verkar inte heller vara avprickat. Jag är där nu. Hur är det med Palestina (Västbanken och Gaza) nu när Sverige har erkänt staten? Räknas det in här då?
 

Homer

Medlem
Om folk untnyttjade erbjudandena från Flying Blue Promo Awards
så skulle det inte vara några vita fläckar i Afrika och mellanöstern
och Surinam och Franska Guyana skulle också vara fixade.
 
  • Gilla
Reactions: olo
Toppen