Vinnarna i vår Facebook tävling

4. May 2012
by Martin Björnström

Det är fredag eftermiddag och nu är det dags att presentera vinnarna i vår Facebook tävling. Resultatet av tävlingen är verkligen enastående - antalet läsare på vår Facebook sida har ökat med 300% på ett par dagar vilket känns väldigt roligt.

Totalt blev det 95 tävlande som klickar "share" på våra BusinessClass.se artiklar och spridit budskapet vidare via sina väggar. Av dessa har vi slumpat fram två personer denna gång.

Under veckan har vi fått kommentarer från medlemmar som inte använder Facebook men som ändå vill vinna Boeing produkter. Svaret till dessa är: det kommer mera! Priset är en bagagetag i kolfiber från Boeing 787 Dreamtour som är märkt med flygplanets serienummer ZA003. Vi gissar att det inte finns en mer unik tag att sätta på sitt handbagage just nu. Slut på snacket - vinnarna är:

Fredrik Blom

Tommy Palomäki

Vi kommer kontakta er under eftermiddagen för att få adressuppgifter. Och vi förväntar oss att ni lägger upp bilder på ert handbagage med taggarna på intill Business Class taggarna. Tack till alla dom deltagit. Vi kommer i fortsättningen jaga in mer roliga produkter till kommande tävlingar - intresset verkar vara mycket stort. Trevlig helg önskar BusinessClass.se redaktionen

More from BusinessClass.com