BusinessClass.se utökar teamet för en bättre sajt

27. Aug 2012
by Martin Björnström

BusinessClass.se kan glädjas åt en fantastisk utveckling under sitt första år i offentlighet, men vi är långt ifrån klara, vi vill fortsätta utvecklas. Vi satsar redaktionellt med ett större redaktionsteam och en ny sajt.

Nu söker vi nya stjärnor till vårt team - främst redaktörer/skribenter och tekniker.

Redaktör/Skribent till BusinessClass.se

Nu ger vi dig möjlighet att bli en del av vårt redaktionsteam. Brinner du för att skriva? Tycker du om att fotografera? Har du idéer på hur vi kan utveckla, förnya och förbättra vårt redaktionella material och vår förstasida? Det handlar inte bara om reserapporter från premiumkabiner, eller reserapporter i största allmänhet, vi tror att omväxling förnöjer. Vi ser lika mycket fram emot en höst av tips, nyheter, guider, tester, jämförelser och analyser. Kan du göra skillnad på BusinessClass.se? Skicka ett mail till Chefredaktör Jacob där du skriver: -Tre idéer/saker du skulle vilja bidra med på BusinessClass.se. Låt din fantasi och kreativitet flöda! Det finns inga felaktiga svar. -Hur mycket tid du kan/vill lägga ner på redaktionsarbete på BusinessClass.se. Vi har alla en ordinarie sysselsättning så god planering är en förutsättning för att det ska fungera. -Samt om möjligt exempel på något du skrivit tidigare. En reserapport på BusinessClass.se, en blogg eller något annat du är stolt över. Det går bra att skicka en länk eller bifoga ett dokument. Skicka ditt svar till jacob@businessclass.se Då vi vill att allt material på BusinessClass.se ska hålla god kvalitet, vara sakligt, oberoende och följa svensk upphovsrätt behöver du också godkänna våra redaktionsregler.

Tekniker till BusinessClass.se

Vi behöver en snabbare, stabilare plattform för det redaktionella materialet. Dessutom söker vi en eller två servertekniker som kan planera, installera och övervaka våra nya servrar som finns hos Bahnhof på Tunnelgatan i centrala Stockholm. Låter det spännande? Skicka ett mail till martin.bjornstrom@businessclass.se med en kort beskrivning av dig själv och beskriv dina starka sidor. Den erfarenhet vi söker är: - Redaktionella system & CMS. - Drift av Unix servermiljö. - Brandväggar & säkerhet Målet är att ha ett flexibelt teknikerteam på 3 personer som är väl insatta i vår driftmiljö.

More from BusinessClass.com