BusinessClass öppnar Meeting Point London Heathrow

18. Dec 2013
by Martin Björnström

Nu har du en given mötespunkt när du passerar förbi London Heathrow och flyger Star Alliance. I samarbete med SAS har vi öppnat BusinessClass Meeting Point London Heathrow i SAS lounge på terminal 3 - en plats att träffas över en drink och en chans att nätverka med andra spännande resenärer.

En sak har jag lärt mig under mina två år på BusinessClass.se - våra medlemmar är väldigt spännande personer. Vid varje event och under resor har jag spontant träffat många trevliga människor som delar intresset kring resande. I våra Meeting Points hittar du våra populära BusinessClass taggar, en gästbok och förhoppningsvis andra medlemmar som är ute och reser just då. Ta en titt på handbagaget så ser du om taggen sitter där. I London är det Margaret Iles som är Lounge Manager och hon hälsar alla BusinessClass medlemmar välkomna till sin fina lounge. Vår Meeting Point finns på övervåningen direkt till höger och är tydligt markerad med vår klassiska rollup med logotypen. På bilden nedan ser du soffgruppen närmast på bilden.

BusinessClass Meeting Point London Heathrow Under Januari kommer vi uppdatera med nya gästböcker, flaggor, ny rollup och ett kort informationsblad på engelska i loungen. Länk:

Här hittar du vår SAS "The London Lounge" guide.

Du hittar BusinessClass Meeting Points i SAS Gold lounger på Stockholm/Arlanda Terminal 5, Köpenhamn Kastrup, Oslo Gardermoen samt SAS lounger i Göteborg Landvetter samt London Heathrow. Inom kort öppnar ytterligare två Meeting Points och under 2014 tror vi att konceptet utökas ytterligare. PS. Glöm inte att checka in via Facebook varje gång du passerar en Meeting Point.

More from BusinessClass.com