Turkish Airlines introduserer nye toalettvesker fra blant annet Bentley og Jaguar

11. May 2015
by BusinessClass

Turkish Airlines har innledet et samarbeide med seks store firmaer som sammen skal utforme nye toalettvesker for Turkish Airlines i business class og economy class. Blant merkene finner man Jaguar, Cerruti, Bentley, Chopard, Institut Karite og Furla. Dessuten utvikler man nye toalettvesker i business class på kortere flygninger.

Business Class på langflygninger - Jaguar og Cerruti

På flygninger fra Istanbul kommer passasjerene til å få en veske fra Jaguar med et design som skal speile Jaguars slagord "Grace, Pace and Space". På returflygningene til Istanbul kommer passasjerene i business class til å få en veske fra Cerruti i et lærlignende materiale. I vesken kommer man til å finne kremer fra Institut Karite.

Turkish Airlines Amenity Kit Jaguar

Turkish Airlines Amenity Kit Jaguar

Turkish Airlines Amenity Kit Cerruti

Turkish Airlines Amenity Kit Cerruti Etter 18 måneder kommer disse til å endres til en veske fra Furla på utreisen fra Istanbul og en veske fra Bentley på returreisen.

Turkish Airlines Amenity Kit Bentley

Turkish Airlines Amenity Kit Furla

Economy Class på langflygninger - Chopard

Passasjerer i økonomiklasse får et "relax set" fra Chopard og det finnes to ulike i to ulike farger, en for flygninger fra Istanbul og en for flygninger til Istanbul. Selv for denne finnes et samarbeide med Institut Karite.

Business Class på kortflygninger - Furla og Cerruti

Selv på kortere flygninger  tilbys en veske og det finnes fire ulike varianter, to fra Furla i to ulike farger og former og to fra Cerruti i to ulike former. I vesken finnes eksempelvis sokker, kam, ørepropper tannbørste og tannkrem samt en krem. I vesken finnes også en innovativ øyemaske hvor det på den ene siden står  "Do not disturb" og på den andre siden "Wake me up to eat".

More from BusinessClass.com