Thon Hotel Vika Atrium oppgraderes

4. Aug 2015
by Dag Christian Holm

Thon Hotel Vika Atrium har gjennom det siste året vært gjennom en omfattende renoveringsprosess. Hotellet byr på nyoppussede hotellrom med smart-TV og musikkannlegg, enda flere oppgraderte rom, et sprekere konferansesenter og restaurant med mer fokus på matopplevelsen og stort treningssenter, heter det i en pressemelding.

Thon Conference Vika Atrium, ble gjenåpnet november 2014. Hotellet har med det fått et helt nytt konferansesenter, med nytt ventilasjonsanlegg, nytt teknisk utstyr og tredobledet kapasiteten på pausebuffer.

I tillegg har hotellet fått ny restaurant med 252 sitteplasser, ny åpen kjøkkenløsning og nytt design. Matkonseptet og restaurant/kjøkken er utviklet med tanke på at gjestene skal ha en matopplevelse.

I mai 2015 var korridorer pusset opp i nye farger og de fleste hotellrom er totalrenovert. Alle hotellrom er utstyrt komfortsenger, lyse baderom, smart-TV og eget musikkanlegg. Det er investert i nytt ventilasjonsanlegg på alle rom. Lobby er også pusset opp med egen bar i tilknytning til resepsjonen. Hotellet kan dessuten by på et stort treningssenter. Snart helt ferdig 65 av hotellets 79 hotellrom sto ferdig i mai, mens de resterende værelsene gjenåpner 21. september 2015.I forbindelse med dette vil hotellet også utvides fra 79 til 102 hotellrom, og vil etter utvidelsen også kunne tilby et utvalg av fullverdige HC rom, samt 3 minisuiter.

More from BusinessClass.com