Delta Airlines gjenåpner Stockholm-New York og København-New York sommeren 2015

8. Apr 2015
by Jacob

Akkurat som i fjor sommer kommer amerikanske Delta Airlines til Skandinavia denne sommeren med sesongruter fra Stockholm Arlanda og København til New York JFK. Premiereturene går den 2 og 3 juni med opp til fem avganger i uken.

Rutene kommer til å trafikkers med en nyrenovert Boeing 757 med tre klasser ombord - Business Class (Delta One), Premium Economy (Delta Comfort+) og Economy Class (Delta Main Cabin).

Business Class, Delta One 

(tidligere BusinessElite) er en av Deltas tre nye businessclassprodukter og består av 16 seter, fire rader i en 2-2-konfigurasjon. Når setet legges blir det helt horisontalt flatt og alle passasjerer får sengetøy og pute fra hotellkjeden Westin med sitt Westin Heavenly-konsept.

Premium Economy, Delta Comfort+

(tidligere Economy Comfort) er beliggende i den fremre delen av økonomiklasskabinen og tilbyr 4 tommer (10 cm) mer benplass samt en seterygg som er mulig å felle drøyt 50 prosent mer sammenlignet med et vanlig økonomiklassesete. Konfigurasjonen er 3-3 med seks seter i bredden, antallet rader varierer noe mellom de ulike flyene men i de fleste tilfeller ser det ut til å være 4-5 rader til Skandinavia.

Economy Class, med nye navnet "Main Cabin" 

(tidligere Economy Class) består av drøyt 130 seter, seks seter i bredden i en 3-3-konfigurasjon. Hvert sete har egen skjerm med video on-demand. I Main Cabin inngår også og vin til maten. Ruten Stockholm-New York starter 2 juni med avganger på mandager, tirsdager, torsdager og lørdager. Fra Stockholm er det en ettermiddagsavgang som avgår kl 13.25 eller 14.10. Fra 15 juni økes ruten med en avgang på fredager. I motsatt retning avgår flyet fra New York kl 21.30 eller 22.18 (avhengig av ukedag) med ankomst Stockholm ved lunsjtider. Ruten mellom København og New York starter den 3 juni, også denne med en Boeing 757. Ruten trafikkeres med fem avganger i uken med avgang fran København kl 08.30 på morgenen og fra New York JFK kl 16.40. Rutene flys i samarbeid med med KLM (Stockholm-New York) og Air France (København-New York).

Delta Airlines Business Class, Delta One, på Boeing 757

Delta Airlines Business Class, Delta One, på Boeing 757

Delta Airlines Business Class, Delta One, på Boeing 757

Delta Airlines Premium Economy Delta, Comfort Plus

More from BusinessClass.com