Air France introduserer et nytt produkt på mellomlange flygninger

1. Dec 2014
by Jacob

Fra 2015 endrer Air France sitt produkt- og servicetilbud på mellomlange flygninger, hvilket eksempelvis inkluderer flygninger mellom Paris og Skandinavia. Et nytt matkonsept introduseres, premium economy forsvinner og nye seter installeres. Dessuten gjøres en test med WIFI ombord. I forkant av lanseringen har omlag 10.000 personer blitt intervjuet for å gi Air France feedback. 

Med start i april 2015 kommer nye seter å installeres ombord i samtlige klasser, laget i lær. 24 fly av typen Airbus A319 kommer til å få de nye setene i løpet av første halvår 2015. I 2016 kommer ytterligere 25 fly av typen Airbus A320 også å få disse setene. Totalt kommer 7800 nye seter til å bli installert.  

Også matkonseptet endres og i følge Air France er tanken at konseptet på lengre flygninger innen Europa skal ligne mer på det man får på langflygninger. I business class kommer en velkomstdrink til å bli servert og oppe i luften serveres varm mat, vin, kaffe og avec. Frokost kommer til å serveres uansett flylengde og varmt brød vil finnes på samtlige avganger.  

I economy class kommer croissanter, smørbrød alternativt noe søtt eller salt til å bli servert - avhengig av flygningens lengde og tiden på dagen. På lengre flygninger serveres et varmt måltid. Drikker med og uten alkohol kommer til å tilbys som tidligere.  

Det nåværende premium economy innen Europa forsvinner og kommer i fremtiden utelukkende å tilbys på langflygninger. Som erstatning kommer Air France å lansere "Economy Flex" for forretningsreisende. Disse billettene gir Sky Priority-fordeler på bakken og ombord sitter man lengst fram i økonomiklasskabinen. Billettene er også mulige å booke om. 

I løpet av neste sommer kommer Air France også å teste ut trådløst internett ombord i samarbeide med Orange. Den nye tjenesten innebærer at man kan surfe på internett, lese e-post og se på live-TV og TV-serier ombord på flyene. Den nye tjenesten skal over en tremåneders periode testes ut på to Airbus A320.

Nye seter på Air France innen Europa

Nye seter på Air France innen Europa

Nye seter på Air France innen Europa

More from BusinessClass.com