Senaste nytt

SAS inför zoner för boarding

Svante

Medlem
Och detta kommer att följas hur? Hoppas det efterlevs...men om inte "automatdörrarna" sätter stopp blir det väl som vanligt...
 

palmen

Moderator
Har uppdaterat mitt inlägg i början på tråden med info som har rapporterats samt lite beskrivning vad det handlar om. Har även lagt till en mall som de tär bra om man använder när man rapporterar in vilken zon man fått.

//Moderator
 

J-Dog

Medlem
Kan konstatera att än en gång har SAS genomfört nått fort och fel.

På dagens flygning till Bryssel med stopp i Köpenhamn hamnar jag i Zon A medan frun (statuslös men flyger i plus) i Zon B. Resan bokad på samma biljett. Finns förstås flera situationer där det är direkt olämpligt att separera resesällskapat. Allt från ålder, sjukdom eller annan typ av hjälp som kan behövas.

Detta kan förstås avhjälpas genom att man väntar till den för sällskapet lägsta zonen innan man genomför boarding men det känns fortfarande inte riktigt genomtänkt av SAS.
 

Canadien

Medlem
Hur är det med prioboarding hos SAS, är det en förmån för endast statusinnehavaren, eller ska det smitta över på familj, eller över hel bokning? (VDn som är EBD bokar biljett med 20 platser åt statuslösa kollegor.)
 
Toppen