Senaste nytt

Dubbla bonuspoäng på Nordic Choice 17 januari-12 mars, 2023

Nu blir det dubbelt så roligt att boka!

Njut av resten av vintern dubbelt så mycket. Nu får du dubbla bonuspoäng på alla vistelser, på alla våra hotell och alla rumstyper, mellan 17 januari och 12 mars 2023. Gäller endast bokningar gjorda via Nordic Choice Hotels hemsida eller app. Logga in och boka före midnatt den 22 januari - och ha något att se fram emot under vinterns sista dagar.

Källa: e-post
Url: https://www.nordicchoicehotels.se/kampanjer-och-erbjudanden/dubbla-bonuspoang/
 
Last edited:

mha321

Medlem
Jahapp, då var man där igen. Ska man avboka och ändra -- och då istället tappa de dubbla SAS-poängen. Det är ju nästan så man kunde tro att de planerat det! (Ja, sjävkllart har de det)
 

Doctor-X

Medlem
Om man checkar in 12:e mars och ut några dagar senare, blir det dubbla poäng då? Finns ju ingen FAQ och jag tror inte NCC poängsystem är så smart att de kan skilja på olika nätter.

Någon som har erfarenhet från tidigare kampanjer?
 
Det finstilta
Screenshot_20230117-120442.png
 

intuition

Medlem
Det är inte helt sällan det kommer frågor även här av typen
"Det skulle ju vara 2x poäng, men när jag bokade stod det - Du kommer att får 1130 poäng efter vistelsen - det är ju bara 1x!"

Samma fråga kommer säkert ofta till NC kundtjänst också. Deras problem är ju att de tydligt kommunnicerar poängen vid bokningstillfället, och att de där inte tar hänsyn till kampanjer. Så det är det som de försöker informera om med den meningen.
 
Toppen