Senaste nytt

Businessclass.se loungen 2023

Status
Stängd för vidare inlägg.

fcx

Medlem
Hej från SAS-loungen i Oslo på en onödigt händelserik resa.

Övervägde om jag skulle pollettera väskan idag, eller ta kabinväska. Ska vara borta medellänge, och har flera ombyten. Landade ändå på kabinväska.

Under serveringen så inträffar en spillolycka i knät på mig, och det blir givetvis blött överallt. Pappersservetterna gör vad de kan, men uppsugningsförmågan är sämre än den i billigt toapapper.

Efter landning blir det snabba steg mot närmaste toalett. De som åser spektaklet undrar säkert varför herren med byxor som är blöta i skrevet, och med en blöt rand längs insidan av ena benet, har så bråttom till toaletten. Eller så undrar de inte alls.

Fram med väskan och ut med en ny uppsättning kläder. Allt utom strumporna behövde bytas, men de byttes också, bara för att. Därefter går jag torrklädd ut i terminalen igen. Utan kabinväska hade jag fått stå under handtorken en halvtimme i en besvärlig pose som kanske hade förorsakat ett ingripande från sedlighetspolisen.

Nu lugnar jag nerverna med en pepsi max i loungen. Nästa flyg är norsk inrikes, där SAS fortsatt har coronaanpassad servering (dvs ingen). Kanske säkrast så idag.

IMG_20230226_152156_291.jpg
 
Status
Stängd för vidare inlägg.
Toppen