Det där var fin marmorering du hittade, själv har jag inte haft någon tur alls med entrecote. Detta är vad jag hittade på Coto:
Visa bifogad bild 141629
Även på restauranger har jag blivit besviken på entrecoten. Idag t ex åt jag på Hierro Parrilla San Telmo (rankas som bästa steakrestaurangen i Buenos Aires på Tripadvisor) och beställde Hierro Rib Eye Steak (Angus Black beef Marbling 6) och jag behövde nästan motorsåg för att äta den. Samma sak på Hierro Palermo (4,7 av 5 i betyg på google, med över 1450 omdömen) där jag beställde deras dry age entrecote, den var bara seg och smaklös, men de var i alla schyssta och gav mig 20% rabatt för att jag var missnöjd. Jag har även ätit vanlig entrecote på Santos Manjares (4,7 av 5 i betyg på google, med över 3500 omdömen) och Parrilla Cero5 (4,6 av 5 i betyg på google, med över 1400 omdömen) och dessa var väl lite bättre, men jag planerar absolut inte att gå dit igen och äta entrecote.
Dock verkar oxfilén hålla hög kvalité och är extremt prisvärd här.