Senaste nytt

Strawberry och Norwegian julkalender 2023

Doctor-X

Medlem
Tycker också att det ser riktigt bra ut. Frågan är om trippelpoäng för inköp med Strawberry Mastercard under december gäller, dvs 9 poäng per 10 kr I spend?

Mailsvar från Strawberrys kundtjänst

kw7zcb2v.png
 

melisen

Ny medlem
Julkalendern är väl lite sådär… men dagens lucka ger 15% rabatt på Strawberry-presentkort. Tex 850kr för ett med värde 1000kr.

Är det någon som känner till några fällor med dem?


Som medlem får du ikke ikke meget ud af rabatten. Du kan ikke bruge det sammen med din medlemspris, så det svarer til 15% på den fulde listepris.

4.5 Gavekort kan ikke brukes som betalingsmiddel direkte på vår nettside eller app. Opphold som skal betales med gavekort må derfor bookes med en priskategori som betales ved innsjekk.
 

mrestes

Medlem
Bättre villkor i Sverige.

Användning
4.1 Presentkort kan användas som betalmedel på alla våra hotell, restauranger och spa-anläggningar (och andra bolag inom koncernen) oavsett land. Presentkort är inte personliga och kan därmed användas av en annan person än den som köpt presentkortet.


4.2 Presentkort kan inte användas för att köpa andra presentkort.


4.3 Vid avbokning eller liknande sker återbetalning till samma presentkort som användes vid bokningen eller köpet. Återbetalning på grund av avbokning eller liknande påverkar inte presentkortets ursprungliga giltighetstid.


4.4 Presentkort kan ej bytas mot kontanter.


4.5 Presentkort kan ej användas som betalmedel på vår hemsida eller app. Vistelser som önskas betalas med presentkort måste därför bokas med en pristyp som betalas på hotellet vid ankomst

 
Toppen