About

KLM stoppar biljettförsäljning till Amsterdam

Diskussion i 'Air France & KLM, Flying Blue' startad av Lukas2, 26 Maj 2022.

 1. mha321

  mha321 Medlem

  En bonusbiljett är väl i det här perspektivet revenue. Däremot är inte tex en deadhead crew det, och inte heller id biljetter.

  Tror jag.
   
  FilipJ och henke12 gillar detta.
 2. henke12

  henke12 Medlem

  Ort:
  STO
  Land:
  Sverige Sverige
  Helt korrekt!

  PAD är oftast id-passagerare
   
 3. Hachans

  Hachans Medlem

  Oroa dig inte. Både jag och sambo har bytt i Amsterdam på sistone. Som anslutningspax är det inga problem. Det är är resan börjar i Amsterdam som köerna påverkar dig.

  Dessutom ska vi inte spinna på för stora växlar kring det som hände i lördags. Det var exceptionellt.
   
 4. Yes flyger därför numera bara Ryan alt. privatjet
   
  Mikeswede gillar detta.
 5. RobHK

  RobHK Medlem

  Ort:
  HK
  Land:
  Sverige Sverige
  Flyger in till Amsterdam på onsdag, min första flygresa på 2.5 år, helt sjukt. Sen ska jag vidare en vecka senare ifrån Amsterdam upp till Stockholm, man får ju hoppas det inte är 3-4h kö då också för det hinner jag inte. Kommer nog som tidigast kunna vara på flygplatsen 3h innan avgång.
   
 6. Resenarengot

  Resenarengot Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Rapportera gärna hur det går på onsdag. Min vän som flög i torsdags från Amsterdam sa som sagt att det var 0 kö i säkerhetskontrollen men kaos inne på terminalen.
   
 7. Panda

  Panda Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Nu ligger förvisso denna tråd i KLM-formuet, men har någon hört om hur Norwegian hanterar/ställer sig till kasoset på Schiphol? Går flygen som vanligt? Ställs in? Omdirigeras de till Rotterdam? Jag flyger nämligen följande rutt och behöver verkligen komma ner till Amsterdam på torsdag kvällen.

  ARN - AMS 18:50 - 20:50 9/6 D84531
  AMS - ARN 22:00 - 00:05 12/6 D84534
   
 8. Hachans

  Hachans Medlem

  Anledningen till att flygen gick till Rotterdam var vädret och att antalet starter/landningar begränsats från Schiphol. Om det inte blir dåligt väder igen behöver du inte oroa dig.
   
  Panda och Resenarengot gillar detta.
 9. Har sen semester i år och tänkte boka nån resa för FB-poäng som ligger å skräpar. Hur sent in i augusti tror vi att det kommer fortsätta vara kaos på AMS? Europeerna har ju senare sommarsemester än oss.
   
 10. Hachans

  Hachans Medlem

  Ska du bara göra transit behöver du inte oroa dig. Så länge bagagesystemet funkar är det inga problem. Om du vill resa till Amsterdam hade jag nog föreslagit en tur till Paris istället.
   

Dela sidan