Senaste material av apknug

  1. A

    SAS lämnar Star Alliance 31 Augusti 2024

    Om bolaget hade unnat de som har en Revenue Biljett i business på long haul samma sak så........
  2. A

    Vad kan vi göra åt taxiskojarna på Arlanda?

    Problemet är dock "liknande" de snor tydligen tak skyltar från Taxi Stockholm för rätt form, sen blir det "Stockholm Taxi" "Taxi Stockholm i akalla" eller liknande. Förvirrande för även den med kunskap och skarpa ögon..... Jag var bara kört Bolt senast.
  3. A

    Finns det någon autentisk LCC-upplevelse inom Europa numera?

    Får återkoppla i nostalgin. Minns härliga Memmingen Airport nord West Munchen. En gammal Luftwaffe och US Air force base. Ryanair bjöd på sina generösa begaderegler redan mitten av 00 talet. En gubbe flög, faktiskt, i skidkläder med slalompjäxorna på fötterna och hjälmen var "hatt". Undrar om...
  4. A

    Flygvideos på YouTube

    Fasen va bra, vissa kunde flyga! Inte fasen gör han den där överflygningen men nån gps...
  5. A

    Dagens bild

    Ring Aftonbladet, vad skulle CAPEN vara på 20%? Hon Anna Kindberg Batra får löpa gatlopp för hon anställer några polare, men Jonas Abrahamsson kommer undan med, ja att lova allt och sabba ännu mer.
  6. A

    Finnair-flygning drabbad av GPS-störning två dagar i rad

    Tack för att du förtydligade det, för oss, uppenbara, behövs tydligen ibland. När jag landade Bergfalke och Twin Astir under 80 talet så var det helt utan instrument, ja höjdmäyare hade man lite hjälp av, annars var det visuell bedömningslandning och det var ändå på bana 26 Malmslätt. (Om jag...
  7. A

    Finnair-flygning drabbad av GPS-störning två dagar i rad

    Jätte kul. Att bedriva kommersiell flygtrafik utan alternativa navigerings system för att landa utan att behöva vända om ÄR att höja olycksrisken. Men det står dig fritt att tycka att undermåliga flygplatser är att höja flygsäkerheten. Lindberg landade, om jag minns rätt, med hjälp av att...
  8. A

    Nonstop Dan points master

    Synd om detta forum skulle utvecklas till nåt reklam "sälja tjänster" nån medlem med ägareintressen i nån site som mot betalning "hittar" award säten "informerade" om detta förm inte så länge sedan.
  9. A

    Finnair-flygning drabbad av GPS-störning två dagar i rad

    Flygplatsen kräver GPS, installera alternativa navigerings metoder. Beskriver mest modern sårbarhet tyvärr. Charles Lindberg landade utan GPS.
  10. A

    GRATIS ombokning av flygning på avresedagen! NY FÖRMÅN för Eurobonus Diamond (2023-06-15)

    Ja de ända som kanske inte var så happy var väl de två som hade fönster och gång sätena och hade hoppats på en seat block.
  11. A

    SAS Presenterar: Destination Unknown

    Det var väl ungefär det man gjorde för 30-40 år sedan. Svårt att se att det skulle vara rätt koncept idag.
  12. A

    Apelsin juice SAS gold lounge Kastrup?

    Jag hade den första ipaden och det stod att den var från Californien men det kan ha ändrats.
  13. A

    GRATIS ombokning av flygning på avresedagen! NY FÖRMÅN för Eurobonus Diamond (2023-06-15)

    Checka det till CPH, om det inte går att lösa i Japan, och prova i incheckningen där. Du har ju ändå tiden.
  14. A

    SAS - Det här gjorde Ni inte så bra!

    Finns det verkligen SAS personal som modererar här? Jag trodde i min enfald att forumet var "oberoende" i nån form. Ja det förändrar en hel del vad gäller vad man kan skriva och biasen på forumet.
  15. A

    Felstavat namn på flygbiljett

    Grattis och hoppas du inte var för orolig. Jag lyckades en gång förväxla ett par bokstäver i mitt förnamn, ett väldigt vanligt namn. De var Boarding ganska tidigt och jag var sen så de ropande på mig i högtalarna, lät jätte konstigt när de försökte lösa ut namnet. Väl i gate frågade de...
Toppen