Senaste nytt

Vind en nat i en McDonnell Douglas MD-11

Redaktionen

Medlem
KLM-competition-win-one-night-in-an-MD-11-01-564x211.jpg

For nogle dage siden blev KLM det sidste flyselskab der fløj med MD-11 i regulær passagertrafik. KLM arrangerede samtdigt en konkurrence med mulighed for at være med på den sidste flyvning. Nu kommer der endnu en MD-11-konkurrence, præmien er en overnatning i en MD-11.

I samarbejde med Airbnb får en heldig vinder en nat i et MD-11-fly og man kan desuden tage tre gæster med. Præmienatten bliver enten 28., 29. eller 30. november og som en del af præmien indgår flybilletter fra vinderens hjemmelufthavn til Amsterdam. Det eneste man skal gøre er at skrive en kort motivation på maksimalt 100 ord om hvorfor man skal vinde. Sidste mulighed for at deltage er den 20. november.

Der bliver dog ikke tale om at sove i nogle trange økonomiklasse sæder. I flyet findes en stor dagligstue, et stort soveværelse, to børnesenge, to køkkener og otte små badeværelser. Derudover findes der trådløst internet, brødrister, kaffemaskine og spillekonsoller. Hvis man bil nyde udsigten kan man gøre det fra panoramavinduerne i cockpittet.

KLM og Airbnb har dog opsat nogle ordensregler som vinderen skal efterleve:

• No flying.
• Don’t use the inflatable emergency slide.
• Smoking is not allowed when the non-smoking sign is on.
• No marshmallow roasting with the jet engines.
• Please water our plants and feed our fish.
• The consumption of alcohol is not allowed.
• Please treat our plane like you treat your own plane.

Mere information om konkurrencen findes på denne side. Gå heller ikke glip af vores reportage fra den sidste flyvning med MD-11.


Vind en nat i en MD-11


Vind en nat i en MD-11


Vind en nat i en MD-11


Vind en nat i en MD-11


Vind en nat i en MD-11


Vind en nat i en MD-11

Læs mere »
 
Toppen