Senaste nytt

United oppgraderer maten i sine United Club-lounger

Redaksjonen

Medlem
United-Airlines-United-Club-Greek-Yoghurt-564x211.jpg

United Airlines har nylig lansert et helt nytt måltidskonsept i sine United Clubs-lounger. Fokus ligger på ferske råvarer, varisjon og kvalitet. Det nye konseptet kommer gradvis til å erstatte tidlige matutvalg og først ut blir United Club på Chicago O’Hare.

Etter Chicago kommer det nye matprogrammet til å introduseres på de sterre flyplassene i USA og kommer på sensommeren i år til å tilbys i Houston, Denver, New York Newark, Los Angeles, San Francisco og Washington Dulles. Mot årets slutt kommer konseptet til å være implementert i samtlige United Club-lounger i verden. All mat inngår i loungebesøket.

Matutvalget varierer avhengig av tid på døgnet. På morgenen kommer man eksempelvis til å finne gresk vaniljeyoghurt, scones, melk og frokostblandinger, bagels, hardkokte egg, havregrøt og fersk frukt.

PÅ ettermiddagen kommer man til å finne eksempelvis hummus, salat med varierende innehold, dagens suppe, tørket frukt, brdd og brownies.

I løpet av året kommer United også til å introdusere et nytt premiumutvalg av drikker for kjøp i loungene hvilket inkluderer øl, vin og ulike spritsorter. Blant merkene kommer man til å finne Laurent Perrier Champagne og viner fra Trinchero Family Estates.


United Club – Hummus


United Club – Greek Yoghurt


United Club – Scones and Bread


United Airlines United Club – Hard-Boiled Eggs


United Airlines United Club – Seasonal Healthy Salads


United Airlines United Club – Hot Old-Fashioned Oatmeal


United Airlines United Club – Brownie Brittle

Les mer >>
 
Toppen